KlubbaktivitetsanmälanFunktionärsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
måndag 1/12Bredd och elitskidläger 22-25 januaritorsdag 22/1 Bredd och elitskidläger 22-25 januari 

Boende i stuglägenheter med 12 eller 16 bäddar.

Avresa torsdag eller fredag och hemresa söndag. Vi åker med egna bilar och klubbens minibussar.               

Kostnaden för boende, 550 kr per person,  betalas till OK Linnés bankgirokonto (5732-0954) i samband med anmälan.  Anmälan är bindande!

Kontaktperson: Mats Linde56 
Om 17 dagar
(tisdag 6/1)
Help with OK Linnés 20 årsjubileum!lördag 7/2 Vi i evenemangssektionen har nu börjat planeringen för OK Linnés 20 årsjubileum! Vi vill att det ska bli ett spektakulärt firande som visar hur grym vår klubb är. Vi är endast 3 stycken i sektionen, samtliga i ESEK och vi kan inte genomföra detta ensamma. Vi letar därför efter dig som kan hjälpa till för att göra detta firande för ALLA i klubben, gammal som ung, elit som motionär till en ihågkommen dag.

Därför letar vi efter voluntärer från respektive sektion i klubben som kan hjälpa till att organisera och planera jubileumet. Vi vet inte tillräckligt om klubben själva och behöver därför hjälp för att sprida info, komma på idéer som passar för alla mm. Vi är fortfarande i planeringsstadiet men planen är att firandet ska vara på en dag där alla kan deltaga. Vi funderar på att ha någon form av uppdrags/momentorientering följt av fika eller lunch i KG. Hans Rosling är inplanerad att hålla ett tal under dagen. Fram mot kvällen funderar vi på att ha någon form av festligheter såsom vin- eller champagnetoast. Andra roliga idéer är att ha en modevisning av gamla orienteringskläder och bildspel.

Vi vill verkligen att detta ska bli oförglömligt för alla, så hjälp oss att uppfylla detta mål!

Kontaktperson: Samantha Saeger1 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2014 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut