KlubbaktivitetsanmälanFunktionärsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
onsdag 7/1Help with OK Linnés 20 årsjubileum!lördag 7/2 Vi i evenemangssektionen har nu börjat planeringen för OK Linnés 20 årsjubileum! Vi vill att det ska bli ett spektakulärt firande som visar hur grym vår klubb är. Vi är endast 3 stycken i sektionen, samtliga i ESEK och vi kan inte genomföra detta ensamma. Vi letar därför efter dig som kan hjälpa till för att göra detta firande för ALLA i klubben, gammal som ung, elit som motionär till en ihågkommen dag.

Därför letar vi efter voluntärer från respektive sektion i klubben som kan hjälpa till att organisera och planera jubileumet. Vi vet inte tillräckligt om klubben själva och behöver därför hjälp för att sprida info, komma på idéer som passar för alla mm. Vi är fortfarande i planeringsstadiet men planen är att firandet ska vara på en dag där alla kan deltaga. Vi funderar på att ha någon form av uppdrags/momentorientering följt av fika eller lunch i KG. Hans Rosling är inplanerad att hålla ett tal under dagen. Fram mot kvällen funderar vi på att ha någon form av festligheter såsom vin- eller champagnetoast. Andra roliga idéer är att ha en modevisning av gamla orienteringskläder och bildspel.

Vi vill verkligen att detta ska bli oförglömligt för alla, så hjälp oss att uppfylla detta mål!

Kontaktperson: Samantha Saeger3 
Om 2 dagar
(på fredag 23:00)
USEK träningsdagsöndag 1/2 Vi kommer köra Thierry's OL-intervaller/kontrollplock vid Stordammen. Det är totalt 5 sträckor där varje sträcka har 5-10 kontroller och är ca 700-900 meter. Det lämpar sig bra för framförallt orange och violett nivå.

Samling är vid KG kl 10.00 för gemensam avfärd. Ange om ni behöver skjuts.

Alla är givetvis välkomna, även föräldrar och andra intresserade.


Kontaktperson: Bo Strand1 
Om 2 dagar
(på fredag 23:00)
20års Jubileumetlördag 7/2 Nu är det dags att börja tänka på 20års jubileumet igen! Under dagen kommer det vara aktiviteter och presentationer vid klubbgården. För dagaktiviteterna kommer vi att publicera en lista närmare dagen och du kan komma förbi när du vill för att deltaga. Till kvällen kommer det att serveras mat och vin, underhållning och ett fantastiskt tal av Hans Rosing, om hur han använder kartor i sitt arbete i Afrika. Till dessa kvällsaktiviteter måste du anmäla dig så att vi vet hur mycket mat som måste beställas samt ordna utrymme så att alla får plats. Kvällsaktiviteterna börjar klockan 16.00 och kommer hålla på ett på ett par timmar. Ett mer detaljerat schema kommer snart!

För att planera detta schema för denna speciella dag behöver vi veta hur många voluntärer som kan hjälpa till så att vi vet vad vi kan göra. Det vore underbart om du kan hjälpa till på något sätt. Har du några ideér på något du vill göra, emaila Samantha Saeger. Nedan finns en lista med jobb som vi vet att vi behöver voluntäter för. Fundera gärna en gång till om du kan hjälpa till med något.

Arbeten

Mat - Mat måste beställas någonstans, exempelvis COOP eller ICA:s kvällsbuffé. Vi tänkte ha en kallmatsbuffé med sallad, smörgåsar, bröd, ost, frukt och bakelser. Mat måste beställas och hämtas eller bli levererat till KG klockan 16.00 på lördagen. Kontakta Samantha angående budget. (2)

Vin och dryck - Vin, icke-alkohol drycker, kaffe och te måste beställas och levereras till KG klockan 16.00 på lördagen. Kontakta Samantha angående budget. (2)

Pappersvaror - Inhandla papperstallrikar, plastmuggar, servetter, bordsdukar för buffén. (2)

Bildspel - Samla ihop bilder från de senaste 20 åren och skapa ett bildspel att visa genom hela dagen. (2)

Modevisning - Organisera en modevisning för kvällen. Samla ihop gamla och nya klubbkläder och hitta “modeller” att visa upp dem! (2)

Städning dagen efter - Dagen efter firandet behöver KG städas upp för nästkommande evenemang. (5)

Dekorationsgrupp - Vill du smycka upp KG? Köp dekorationer för att göra KG lite festligare. Ballonger, banderoller, skyltar mm. Vad du vill! Kontakta Samantha angående budget. (4)

Hjälp under dagen - Hjälp till att ställa fram maten, koka kaffe, diska, småsaker som gör att allt flyter på lättare! Behöver inte vara hela dagen. Kontakta Samantha när du kan hjälpa till. (Obegränsat)

Aktiviteter under dagen - Någon bra idé som du vill göra på 20års jubileumet? Emaila Samantha. (Obegränsat)

Aktiviteter under kvällen - Någon idé på något du vill göra under kvällen? Sjunga en sång? Quiz? Uppträdande? Göra en film? Emaila Samantha! (Obegränsat)

/Kate Morrison och Samantha Saeger

Kontaktperson: Samantha Saeger14 
Om 3 dagar
(på lördag)
Lord of the Rings - The Two Techniques söndag 1/2 Matt's training in Åland.

The Battle of Helms Deep

"Let this be the hour when we draw swords together. Fell deeds awake. Now for wrath, now for ruin, and the red dawn. Forth, Eorlingas!" said the Great King of Rohan, Théoden.

This training is a continuation of the previous training, set by Thierry. It builds on the fundamentals required to raise your technique to a new level. It centres around a very fundamental component of our existence: You can practise orienteering the right way eight 8 hours a day, but if you dont enjoy Lord of the Rings, then all youll become is a good orienteer. 

 "Get the fundamentals down, and the level of everything you do will rise." said Thierry last week.
---

TRAINING DESCRIPTION

SKALA: 1 :10 000
EKVIDISTANS: 2,5m
DISTANCE: 12.9km. Many possibilities to make it shorter.
MEETING PLACE: KG - 10:00, 
GPS Arena: 59.908757, 17.300045 - 10:30 
KARTA: Åland
SAMPLE: Click here

Kontaktperson: Johan Hamelius2 
Om 5 dagar
(på måndag)
Tisdagssoppatisdag 3/2 0 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2015 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut