KlubbaktivitetsanmälanFunktionärsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
måndag 19/12Intresseanmälan resor 2017  Anmäl ditt intresse till ESEKs gemensamma resor kommande säsong!

För att få till en så bra planering som möjligt gällande resor, boende, ledare mm vill vi redan nu ta in en intresseanmälan från er löpare. 

Anmälan gäller intresse för att delta i ESEKs gemensamma resa till respektive tävling. Anmälan är inte bindande och är öppen för alla juniorer och seniorer som är intresserade av att följa med på någon av resorna. 

Kontaktperson: Åsa Ridefelt47 
söndag 18/6Upplandscupen  Under hösten genomförs Upplandscupen (tidigare UNT-cupen)  för alla ungdomar i distriktet. Varje klubb sätter ihop 7-manna lag och även om det är individuella tävlingar så samlar man gemensamt ihop poäng till laget. Det främsta syftet är dock att vi ska öka samhörigheten i klubben och tillsammans delta på tävlingar i distriktet. Alla kan vara med, från Inskolning-HD16. det kommer att ingå tre deltävlingar och en finaltävling. Följande tävlingar ingår:
19/8 L-100 IF
27/8 OK Linné
9/9 OK Roslagen
1/10 Final Rasbo IK 
Man bör delta på minst två av tävlingarna för att kunna vara med i ett lag. 

Kontaktperson: Pär Tögenmark102 
Om 1 dag
(imorgon 23:00)
Lunsens Läckerheter - Teknikträningonsdag 23/8 Ett riktigt njutarpass för att kicka igång höstens teknikträning på allvar. Vi utgår från Nyby på Lunsens Östra sida och springer en bana i mestadels fina (men bitvis tunga) stråk. 

Kontrollerna från helgens Långhundradubbel kommer användas.

Flera banlängder finns 3-10km, alla är tryckta på samma karta.

Kontaktperson: Albin Ridefelt8 
Om 1 dag
(imorgon)
Helklubbsträning 1 Nåsten/Hågatorsdag 24/8 25 
Om 2 dagar
(på onsdag)
Lång- SM Örebrolördag 16/9 Ange hur du vill bo och resa. Även ni som ordnar resa eller boende på egen hand får gärna meddela detta här. 
Det är i dagsläget oklart om vi har bokat boende från fredagen, men ni som i så fall vill åka redan då kan välja det. Det går att åka direkt till kvalet på lördagen, men det kan bli redan någon gång mellan kl. 6 och 7. Vi kommer att kommunicera hur det ser ut med boende fredag- lördag så fort vi vet. 


Kontaktperson: Karna Thorsson17 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2017 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut