KlubbaktivitetsanmälanFunktionärsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
torsdag 10/11Kurs Hjärt-lungräddning  Kurs i Hjärt-lungräddning. Utbildningen erbjuds alla medlemmar men styrelsen rekommenderar särskilt starkt alla ledare, alla inom ESEKS verksamhetsområde (även löpare utan ledaruppdrag) samt äldre ungdomar. I och med samarbetet med SISU är kursen avgiftsfri.
Kryssa alla tillfällen du kan, så vi vet vilka tillfällen som kan bli av (max antal deltagare per tillfälle är 12, tidig anmälan ger prio till plats!)


Kontaktperson: Helena Grennberg40 
Om 5 dagar
(på fredag)
Träningsdag 08-00söndag 11/12 Träningsdag för ungdomarna, men övriga är förstås också välkomna. Gemensam avresa från KG kl 10 i minibussar och bilar. Vi åker sedan till Alsikeparkeringen i SÖ Lunsen och vandrar sedan ett par km till Lunsentorpet. Väl där grillar vi korv och är med på kommunens evenemang Luciakaffe i Lunsentorpet. När vi känner oss redo tar vi oss springade tillbaka mot en parkering utmed 255:an. Om några hellre vill vandra (eller kanske åka skidor om det går!) går det också bra. Det kommer finnas två banor att välja mellan och vi springer i grupp för de som vill. Alla ska vara träningsombytta med varma förstärkningsplagg utanpå. Gärna ett par vinterskor till en början som kan bytas mot orienteringsskor när vi ska springa. Alla tar med en kasse med löparskor och ex. kompass. Föräldrar och ledare får sedan bära tillbaka de varma överdragskläderna till bussen som sedan kör till upphämtningsplatsen. 
  "Luciakaffe i Lunsentorpet"  . 

Kontaktperson: Åsa Hedin18 
Om 6 dagar
(på lördag)
Intresseanmälan resor 2017  Anmäl ditt intresse till ESEKs gemensamma resor kommande säsong!

För att få till en så bra planering som möjligt gällande resor, boende, ledare mm vill vi redan nu ta in en intresseanmälan från er löpare. 

Anmälan gäller intresse för att delta i ESEKs gemensamma resa till respektive tävling. Anmälan är inte bindande och är öppen för alla juniorer och seniorer som är intresserade av att följa med på någon av resorna. 

Kontaktperson: Åsa Ridefelt31 
Om 7 dagar
(söndag 11/12)
Bredd och elitskidläger 19-22 januaritorsdag 19/1 Bredd och elitskidläger 19-22 januari 

Boende i stuglägenheter med 12 eller 16 bäddar.

Avresa torsdag eller fredag och hemresa söndag. Vi åker med egna bilar och klubbens minibussar.               

Boende kostar 550 kr per person. Anmälan är bindande och beloppet läggs in i Min ekonomi eller betalas till OK Linnés bankgirokonto 5732-0954 senast 12 december.

Kontaktperson: Mats Linde31Anmäl
Hjälp

OK Linné Copyright © 2016 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut