KlubbaktivitetsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
igårPrio-Träningsdag #1 - Tekniksöndag 16/12 Träningsdag med fokus på teknik/förberedelse + individuella teknikmål.

Samling KG 09:30 för träning.
Lunch ca 12:30 med efterföljande diskussion.

Träning i västra Nåsten. Stafett träning med simulerad stafettstart och gaffling. Bana 1 mäter 7,8 km med avkortningsmöjlighet för med bana 2 på 5,1. Varierande löpbarhet och terräng över banan. 

Kontaktperson: Viktor Janrik25 
Om 2 dagar
(på måndag)
Tisdagssoppatisdag 18/12 Tisdagssoppa med bröd. Ange specialkost i kommentarsfältet. 

Kontaktperson: Olof Eriksson1 
Om 19 dagar
(torsdag 3/1)
Skidlägret 2019torsdag 17/1 Skidläger 17-20 januari 2019 

Klubbens traditionella skidläger för alla, i Orsa Grönklitt.

Boende i stuglägenheter med 12 eller 16 bäddar. Man får ha med hund i en av lägenheterna. 

Avresa torsdag eller fredag och hemresa söndag. Vi åker med egna bilar och klubbens minibuss.  Vanligast är att man åker sen eftermiddag/tidig kväll på torsdagen.               

Boende kostar 600 kr per person. Anmälan är bindande och beloppet läggs in i Min ekonomi eller betalas till OK Linnés bankgirokonto 5732-0954 i samband med anmälan.

Kontaktperson: Ulf Grandin17Anmäl
Om 22 dagar
(söndag 6/1 23:00)
Intresseanmälan resa till GBR 13-18 årlördag 7/9 OK Linné har blivit tillfrågade om att inleda ett samarbete och utbyte med brittiska orienteringsungdomar. Ett gäng från Storbritannien kommer att åka till 10-mila i Skåne och springa och de skulle tycka att det vore roligt om svenska ungdomar vill komma till England och springa deras motsvarighet som heter Peter Palmer Relays. Det är en stafett med 6 sträckor som är av varierande längd och svårighetsgrad samt både natt- och dagsträckor. Laget ska bestå av en mix av tjejer och killar mellan 13-18 år. Stafetten går av stapeln den 7-8 sept i höst strax öster om Gatwick söder om London. Vi tänkte nu kolla vilka som skulle vara intresserade av att åka till England ca den 5-8 sept för träning, tävling och lite sightseeing. Det kommer innebära att man måste ta ledigt minst en dag från skolan, kanske två beroende på vad vi föredrar. Det innebär också att de som åker missar stafett-DM och Medel-DM. Anmäl ditt preliminära (både barn och medföljande ledare) intresse innan den 6 januari. Efter detta tar vi ett beslut om vi åker eller inte. När vi tagit ett beslut så får man återanmäla sig och då blir anmälan bindande eftersom vi sannolikt måste boka biljetter ganska snart. Se mail från din ledare för beräknad kostnad. 
Greetings from Åsa & Helene


Kontaktperson: Åsa Hedin8 
Om 24 dagar
(tisdag 8/1 23:00)
TT, Tempo och Teori onsdag 10/1 Välkomna till vinterns TT-träningar!

Under fem torsdagar (10 jan, 24 jan, 7 feb, 28 feb, 21 mars) kommer vi att ha teoripass med inriktning orienteringsteknik och  och träning. Vi kallar dessa träningar för TT, kortare Tempoträning från KG 18.00 och sedan Teoripass ca 19-20. Teoripassen vänder sig till dig mellan 13 och 16 år. Vi kommer att utgå från utbildningsmaterialet "Full koll 2 från orange till violett". Vid några av tillfällena kommer vi att bjuda in föreläsare. 

En anmälan gäller för alla fem tillfällen. Kontaktperson: Helene Nilsson7 
Om 45 dagar
(tisdag 29/1)
Funktionärsanmälan till O-Ringen 2020tisdag 30/10 När du anmält dig i Mobilizer går du in här på OK Linnés hemsida under Anmälan och skriver upp att du anmält dig som funktionär till O-Ringen och vad du helst vill göra. Vi tror nämligen att det är peppande att se hur många Linnéare som anmält sig och vad alla klubbkompisar önskat att göra för insatser under O-Ringen. Vi satsar på att vara 100 Linnéare i den första kampanjen som pågår till 31 januari!

Kontaktperson: Lena Nilsson34 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2018 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut