KlubbaktivitetsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
fredag 18/1Resa till England 13-18 årfredag 6/9 Observera att denna anmälan är bindande. I samband med anmälan så ska ni betala in 3000 kr till OK Linnés BG  5732-0954. Betalningen ska märkas med ”Englandsresa 2019”. Alla som anmäler sig måste vara beredda på att stå för den kostnad som uppstår. 
Den som anmäler sig måste också räkna med att vara med på planeringsmöten och anstränga sig för att ordna aktiviteter för att samla ihop så mycket pengar som möjligt. 

Kontaktperson: Åsa Hedin19 
onsdag 6/3Ansökan ledare SOL 2019  Nu är det dags att ansöka till att arbeta som ledare på sommarens roligaste läger - SOL 2019! I år kommer klubbens sommarorienteringsläger att gå av stapeln vecka 25 och 33. Det blir två spännande veckor då vi jobbar tillsammans för att skapa tidernas bästa läger för barnen.

I jobbet som lägerledare ingår att jobba under våra utbildnings- och planeringsdagar som är den 15 april, 13-15 juni och 9-10 augusti. Det är viktigt att ni bokar in dessa datum, eftersom de är obligatoriska för alla ledare!

Klubben samarbetar med Uppsala kommun som subventionerar sommarjobb för ungdomar som i juni slutar årskurs 9, årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet, så det är er som anmälan gäller.

Ansökan sker genom att fylla i ”Ansökan ledare SOL 2019”, samt genom att ansöka om sommarjobb hos Uppsala kommun. Observera att ni alltså både måste skicka in ansökan till kommunen och anmäla er här på OK Linnés hemsida!

När ni ansöker om sommarjobb hos kommunen är det viktigt att ni anger att ni vill jobba hos OK Linné och att ni kan orientera, då det är ett krav för att få jobba på lägret. 

För er som går i årskurs 9 eller SPRINT sker ansökan hos kommunen via:
https://feriebas.se/uppsala/?ansokan=83dcefb7

För er som går i årskurs 1 eller 2 på gymnasiet sker ansökan hos kommunen via:
https://feriebas.se/uppsala/?ansokan=6dd28e9b

Ansökan ska vara gjord både hos kommunen och här på hemsidan senast den 6 mars.

Klara Mandahl heter jag som kommer att vara huvudledare för lägret. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Varmt välkommen med din ansökan!

Klara Mandahl, huvudledare
0722519535
klara.mandahl@hotmail.se 


Kontaktperson: Klara Mandahl16 
torsdag 23/5Riksläger i Idre söndag 23/6 Rikslägret 23-28 juni i Idre 

Alla 13-16åringar är välkomna att hänga med till Idre i sommar. Träningarna är på orange och violett nivå. 
Vi från Linné reser ihop i minibuss och/eller bil och väl uppe i Idre så håller vi ihop med övriga Upplandsklubbar. Lägret kostar 2850kr, men ungdomssektionen sponsrar med 75%. Resekostnad tillkommer. 

Här på Linnés sida anmäler du att du vill resa med Linné. Anmälan till själva lägret gör du själv på Eventor,

http://www.svenskorientering.se/forening/Barnochungdom/rikslagret/Nyheter/inbjudanrikslagretsommar2019/

När du anmäler dig i Eventor ska du under boendeönskemål skriva ”Tillsammans med Uppland”, så hamnar Upplandsklubbarna på samma ställe. 


Kontaktperson: Helene Nilsson8 
söndag 9/6SOLägret och SOL Team Extreme v.25  Det är nu dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret! Ålder: 8-13 år. Länk till inbjudan:
http://www.oklinne.nu/documents/documents_open.php?id=2941
Du hittar även inbjudan om du klickar på SOL-bilden i annonsspalten till höger. Observera att inbjudan sträcker sig över två A4!

För att anmäla dig fyller du i alla uppgifter här, och sätter in betalningen på OK Linnés bankgiro som är 5732-0954. Ange ”SOL” och barnets namn som referens.

Återbetalning vid avanmälan sker endast om avanmälan görs senast 14 dagar innan lägret börjar, annars debiteras hela beloppet.


Kontaktperson: Klara Mandahl30 
måndag 10/6Testa PreOlördag 15/6 Alla Linnémedlemmar är välkomna att gratis testa PreO i samband med den nationella tävlingen vi arrangerar i Vänge den 15/6.
Start från 17:00.

Istället för att bara testa så kan ni istället anmäla er till den "riktiga" tävlingen i Eventor. Där kan ni även anmäla er till att delta i TempO-DM (bara tidkontroller) tidigare på dagen. PreO-sektionen står för anmälningsavgiften.

Det kommer att gå bra att både testa/tävla och även hjälpa till som funktionär på tävlingarna.

Kontaktperson: Martin Fredholm0 
Om 24 dagar
(söndag 14/7 23:00)
SOL Camp Friluftsliv v.33  Det är nu dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret! Ålder: 8-13 år. Länk till inbjudan:
http://www.oklinne.nu/documents/documents_open.php?id=2941
Du hittar även inbjudan om du klickar på SOL-bilden i annonsspalten till höger. Observera att inbjudan sträcker sig över två A4!

För att anmäla dig fyller du i alla uppgifter här, och sätter in betalningen på OK Linnés bankgiro som är 5732-0954. Ange ”SOL” och barnets namn som referens.

Återbetalning vid avanmälan sker endast om avanmälan görs senast 14 dagar innan lägret börjar, annars debiteras hela beloppet.


Kontaktperson: Klara Mandahl54Fullt
Om 57 dagar
(fredag 16/8)
Upplandscupensöndag 1/9 Det är dags att intresseanmäla sig till Upplandscupen!
Intresseanmälan till Upplandscupen senast fredag den 15/8 under anmälningsfliken. Cupen är öppen för alla ungdomar från inskolning upp tom 16 år. I tävlingen så tävlar man i 7-manna lag. Man springer i sin ordinarie klass och får poäng efter placering på tävlingen. På varje tävling så räknas de 5 bästa löparna i varje lag, förutom på finalen då de fyra bästa räknas. Tävlingarna anmäler man sig till som vanligt via Eventor 1-2 veckor före tävlingen. För att vara med i ett lag ska du springa minst två av tävlingarna. Upptakten för Upplandscupen är i slutet av augusti.

Deltävlingar som ingår i cupen 2019 är:
1/9 Vallentuna-Össeby OL, DM lång
7/9 OK Rodhen, DM medel
22/9 Rasbo IK, lång
29/9 OLGY, medel (final)


Kontaktperson: Stina Åberg24 
Om 94 dagar
(söndag 22/9)
Intensivkurs 27-29 septemberfredag 27/9 Intensivkurs i orientering helgen 27-29 september. En rolig och lärorik helg där vi varvar teori med praktik. Välkomna!

Kontaktperson: Simon Eklöv6Anmäl
Om 102 dagar
(måndag 30/9)
Gräsklippning klubbgården  Klubbgårdens gräsmatta behöver klippas. Det tar 2-3 timmar att klippa hela gräsmattan. Klubbens nya gräsklippare står i boden. Kontakta Per-Urban Bengtsson eller Mats Linde i god tid innan du ska klippa gräset. 

Kontaktperson: Mats Linde6 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut