KlubbaktivitetsanmälanFunktionärsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
måndag 19/12Intresseanmälan resor 2017  Anmäl ditt intresse till ESEKs gemensamma resor kommande säsong!

För att få till en så bra planering som möjligt gällande resor, boende, ledare mm vill vi redan nu ta in en intresseanmälan från er löpare. 

Anmälan gäller intresse för att delta i ESEKs gemensamma resa till respektive tävling. Anmälan är inte bindande och är öppen för alla juniorer och seniorer som är intresserade av att följa med på någon av resorna. 

Kontaktperson: Åsa Ridefelt47 
söndag 19/3Intresseanmälan ledare, SOL 2017  I år kommer klubbens populära SOL-läger att gå av stapeln vecka 24, 25 och 32. Det blir tre härliga utomhusveckor, perfekta att inleda och avsluta sommaren med.

Klubben samarbetar med Uppsala kommun som subventionerar sommarjobb för ungdomar födda 99, 00 och 01, så anmälan gäller i första hand er.

Anmälan sker genom att fylla i ”Intresseanmälan ledare, SOL 2017”, men ni måste också ansöka om sommarjobb hos kommunen. Observera att ni alltså måste ansöka både hos kommunen och under anmälningsfliken på klubbens hemsida!

För er som går i årskurs 9 eller SPRINT sker ansökan hos kommunen via 
https://feriebas.se/uppsala/?ansokan=83dcefb7 

För er som går på gymnasiet sker ansökan hos kommunen via 
https://feriebas.se/uppsala/?ansokan=6dd28e9b 

Anmälan ska vara gjord hos både kommunen och på hemsidan senast den 19 mars. Kom ihåg att ange att ni vill jobba hos OK Linné och att ni kan orientera då det är ett krav för att få jobba.

Huvudledare för årets läger kommer jag, Anna Karlström, att vara. Välkommen!


Kontaktperson: Anna Karlström12 
måndag 20/3Intresseanmälan ledare på tävlingar/läger   Intresseanmälan för ledare på klubbens resor/tävlingar och läger för elit och juniorer under 2017.
 Anmäl dig till alla resor du kan tänka dig att hjälpa till på. Så kan vi sammanställa en passande ledarstab till varje resa.
Den 14 mars kommer en information/utbildning att genomföras om vad man förväntas göra som ledare.

Kontaktperson: Åsa Ridefelt13 
söndag 14/5Rikslägretsöndag 25/6 Rikslägret 25-30 juni i Idre, träningsläger för ungdomar 13-16år.  
Boende stugor/lägenhet med helpension.

Här på sidan anmäler du dig till själva resan med klubben. 

Anmälan till lägret på Eventor:  


https://eventor.orientering.se/Activities/Show/5884Kontaktperson: Helene Nilsson9 
söndag 21/5Anmälan SOL 2017 och Team Extreme, v. 24måndag 12/6 Det är nu dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret! Inbjudan finns i annonsspalten till höger på sidan. Klicka på SOL-bilden så kommer du till inbjudan! 

Fyll i alla uppgifter här, och sätt sedan in pengar på OK Linnés bankgiro som är 5732-0954. Ange ”SOL” och barnets namn som referens. 

Kontaktperson: Anna Karlström52 
fredag 16/6Anmälan SOL 2017 v. 25 måndag 19/6 Det är nu dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret! Inbjudan finns i annonsspalten till höger på sidan. Klicka på SOL-bilden så kommer du till inbjudan! 

Fyll i alla uppgifter här, och sätt sedan in pengar på OK Linnés bankgiro som är 5732-0954. Ange ”SOL” och barnets namn som referens. 

Kontaktperson: Anna Karlström19 
söndag 18/6Upplandscupen  Under hösten genomförs Upplandscupen (tidigare UNT-cupen)  för alla ungdomar i distriktet. Varje klubb sätter ihop 7-manna lag och även om det är individuella tävlingar så samlar man gemensamt ihop poäng till laget. Det främsta syftet är dock att vi ska öka samhörigheten i klubben och tillsammans delta på tävlingar i distriktet. Alla kan vara med, från Inskolning-HD16. det kommer att ingå tre deltävlingar och en finaltävling. Följande tävlingar ingår:
19/8 L-100 IF
27/8 OK Linné
9/9 OK Roslagen
1/10 Final Rasbo IK 
Man bör delta på minst två av tävlingarna för att kunna vara med i ett lag. 

Kontaktperson: Pär Tögenmark102 
igårU-10mila i Tranemofredag 4/8 Anmäl för resa och boende till årets U-10Mila i Tranemo. 
Tävlingen startar på natten mellan fredag 4 augusti och lördag 5 augusti. För att komma ner till tävlingen så behöver man åka på fredag lunch och kommer hem tidigast på lördag kväll. 
Vi behöver minst 10 killar (tom H18) och/eller 5 tjejer (tom D18) samt minst 2 ledare för att det ska bli Linnélag. 
Hur resan sker får vi reda ut efter vi vet om några föräldrar kan följa med och skjutsa(minibussar), eventuellt tåg och buss eller kanske stor buss med andra Uppsalaklubbar. 

Kontaktperson: Helene Nilsson17 
Om 23 timmar
(vid midnatt)
SM-läger 18-20 Aug (bindande anmälan)fredag 18/8 Bindande anmälan till SM-läger i Närke 18-20 Aug pga avbokningsregler på boendet. I intresseanmälan var ca 40 anmälda men för att ha rätt antal bäddar gör vi nu en ny anmälan. Boende i Livin City i 3- och 4-bäddsrum.

I höst är SM med lång, stafett och lång. Därför arrangerar klubben ett SM-läger i sommar. Det är en perfekt kick-off för att börja fokusera på höstens stora tävlingar. Medel i Hallsberg med omnejd och Lång+Stafett i Kilsbergen

Preliminärt program:
Fredag em/kväll: Lång- eller Stafetträning i Kilsbergen
Lördag: heldag i Hallsberg med 2 medelträningar
Söndag: Lång- eller Stafetträning i Kilsbergen, bad och lunch i Ånnaboda innan hemfärd.

Jag rekommenderar att man åker till Örebro på fredagen oavsett deltagande på fredagens träning för att hinna till första passet på lördagen. 

Huvudledare: Lovisa Larsson för frågor.  
Kontaktperson: Lovisa Larsson8 
Om 4 dagar
(på fredag)
Resa och boende Night Hawkfredag 4/8 6 
Om 20 dagar
(söndag 16/7 23:00)
Anmälan SOL 2017 Friluftsliv v. 32måndag 7/8 Det är nu dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret! Inbjudan finns i annonsspalten till höger på sidan. Klicka på SOL-bilden så kommer du till inbjudan! 

Fyll i alla uppgifter här, och sätt sedan in pengar på OK Linnés bankgiro som är 5732-0954. Ange ”SOL” och barnets namn som referens. 

Kontaktperson: Anna Karlström11Anmäl
Hjälp

OK Linné Copyright © 2017 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut