KlubbaktivitetsanmälanTävlingsanmälanSkidanmälan
Klubbaktivitetsanmälan (ej inloggad)
sista anmälnings-
tidpunkt
aktivitet datum info ant
anm
anmäl
mig
tisdag 2/10Daladubbeln 20-21 oktoberlördag 20/10 Anmälan för resa och boende på Dala-dubbeln. 

Dala-dubbeln är en tävling för ungdomar och juniorer. Man springer i 2-manna lag, stafett på lördagen och patrull på söndagen. Meddela din ledare om du vill ha hjälp att hitta en kompis att springa med. 
OK Linné reser och bor med övriga Upplandsklubbar. Vi åker storbuss från Uppsala tidigt lördag morgon och är tillbaka i stan söndag eftermiddag. Vi bor på hårt underlag i skola i Falun. Årets tävling går vid Lugnets skidstadion i centrala Falun.  

Kostnad 500 kr/löpare, regleras via "min ekonomi". Vi behöver ledare som följer med. (Ledare betalar inget.)

Anmälan till tävlingen sker som vanligt på egen hand via Eventor 


Kontaktperson: Anders Ekström27 
tisdag 9/10Resa boende Ultralång SM 4 nov  Anmälan till resa och boende vid Ultralång SM

Kontaktperson: Åsa Ridefelt3 
torsdag 11/10Raiden 2018lördag 13/10 Raid Uppsala går av stapeln den 13 oktober 2018 och avgörs vid Hammarskogs Herrgård. Detta är vårt sista arrangemang för året och självklart vill vi avsluta säsongen på bästa sätt. 

Mestadels handlar det om arbete som behöver göras under själva tävlingsdagen. Men vissa uppgifter behöver även en del förberedelser.

Tävlingsledare: David Lingfors & Lovisa Larsson
Banläggare: Erik Lind & Ulrika Lindstam

Kort info om tävlingen:
Raid Uppsala Raid Uppsala är en multisporttävling där de ingående momenten är cykel  löpning och kanot. Alla momenten innehåller inslag av enklare orientering.  I Raid Uppsala tävlar man i tvåmannalag. Det finns
två distanser där den längsta Raid Uppsala motsvarar en segrartid på ca 3 timmar och Raid Light har en segrar tid på ca 2 timmar.

Kontaktperson: Lovisa Larsson28 
igårSkillz #10 - Night-Contours-Skillztorsdag 18/10 Återigen bjuder vi på endast kurvbild! Den här gången blir det mörkt och härligt, så med största sannolikhet kommer inte ens de mest inbitna Nåsten-rävarna att känna igen sig... 

Kontroller:
Reflexer. Uthängda förra året, så inte helt 100% att alla sitter kvar, men med största sannolikhet :)

Bana:
7,0km. Avkortningsförslag på 4,6km. 2 gafflingsvarianter, förslagsvis start i par. Det går som vanligt att ha med "backup-karta" om du känner dig osäker. 

Samling:
KG 18.00. Start och mål ca 1km från KG.

Kontaktperson: Albin Ridefelt19 
Om 8 timmar
(vid midnatt)
Skillz #11 - Speed-Skillzlördag 20/10 Dags för nya O-intervaller för att få upp farten i skogen! Kan behövas inför en lång vinter :)

Bana.
Dagens intervaller är av lite varierande längd - allt ifrån några riktigt korta på ca 0,4km till några längre på 1,6km... Totalt 7 intervaller, 7km. Avkortningsmöjligheter finns det gott om.

Samling.
Samling vid KG 10 för gemensam jogg till start (1,8km). Mål 1,1km från KG. Gemensam start för de som önskar detta, alternativt i mindre grupper. Alla oavsett nivå är varmt välkomna!

Anmälan?
Ja helst, men kan komplettera med lite extrakartor på plats. Vill du springa vid ett senare tillfälle lämnas kartorna i KG. Snitzlarna sitter kvar ute ett tag framöver!

Kontaktperson: Albin Ridefelt14 
Om 1 dag
(imorgon)
Avslutning med 07-08 gruppen 25 oktobertorsdag 25/10 Säsongsavslutning med 07-08 gruppen med pizza och filmmys!

Vi träffas kl 17.30 i Klubbgården. Det blir pizza och lite lek/spel och sedan filmvisning.
Avslut ca kl 20.

Rösta på vilken film du vill se nedan!
Meddela också ev allergier/specialkost.

Kontaktperson: Malin Sparrman14 
Om 4 dagar
(på tisdag)
Skillz #12 - Smålle-Skillzonsdag 24/10 OL-intervaller i Norbyskogen/Nåsten. 5 intervaller av "nattkaraktär" (längre sträckor med lite vägval). Rak bana. Total 7,5km fågelvägen. Avkortningsbart såklart!

Det är det upp till dig att välja vad du gör av passet. Start ensam som en nattävling, eller i grupp som en stafett. Lugnt flyttempo eller full tävlingsfart för att träna på det. Du väljer!

Samling KG 18.00. Jogg till start ca 1km. 

Kontaktperson: Albin Ridefelt5 
Om 9 dagar
(måndag 29/10 1:00)
Linnés Jerringpris - nomineringonsdag 17/10 Linnés Jerringpris, nominering. Priset ska gå till den eller de personer gjort något extra för klubben vid sidan av tävlingsresultat. Du kan nominera en, två eller tre personer.

Kontaktperson: Samantha Saeger2 
Om 10 dagar
(måndag 29/10)
Hittaut checkpointjour  Hittaut-gruppen behöver hjälp av några med att ersätta försvunna checkpoints. 

Uppgiften går ut på att på en ny pinne klistra rätt nummer, kod och eventuell sponsor och sedan sätta ut pinnen.

Instruktioner för var material och fästanordningar för pinnarna finns kommer att ges när du anmäler dig.

Som jourhavande kommer du att bli kontaktad om någon pinne försvinner. Vi uppskattar att relativt få checkoints kommer att försvinna framöver (de flesta försvinner i början av säsongen). Förmodligen blir du som jourhavande tillfrågad max 2-3 gånger fram till säsongslutet i oktober och ju fler som anmäler sig ju färre tillfällen.

Tack för hjälpen!

Kontaktperson: David Lingfors5 
Hjälp

OK Linné Copyright © 2018 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut