TV-spel är ett utmärkt sätt att ladda på inför ett SM-kval.

Image

Image

Koncentrationen och inlevelseförmågan är det inget fel på.

Final. Karin startade först av linnéarna och först av alla i D18. Först även till varvningen och först i mål.

Image

Image

Nöjd efter ett bra lopp, det blev en finfin 22:a plats till slut.

En framfusig H15-löpare startade näst sist i finalen i H18 efter att dagen innan ha vunnit sitt heat med en halvminut.

Image

Image

Albin på väg mot mål och en fantastiskt bra sjunde plats! Kommentaren var ”ett bra lopp, men jag måste köra mer backbana”.

Efter ett sådant lopp får man naturligtvis skriva autograf.

Image

Image

Lelle startar som femma och varvar på den dittills bästa tiden.

Han fortsätter i samma stil och tar ledningen i mål efter ett bra lopp. Slutplaceringen blev utmärkta 15.

Image

Image

När man sprungit så bra ska man naturligtvis ta chansen att visa upp bringan.

Sofie håller koll på löparna. En försmädlig felstämpling satte käppar i hjulen för hennes finalplats.

Image

Image

Sent startande Jan bommar en knapp minut på första delen och varvar på en tid i paritet med Lelles.

Lina sprang mycket bra i kvalet, men fick inte till det riktigt i finalen.

Image

Image

Jan på spurten. Det räcker till en tolfte plats, ca en och en halv minut från första platsen.

Billan följde Albins exempel och vann sitt kvalheat. Hon varvar dessutom på bästa tiden!

Image

Image

Strax efter kommer Bjärn till varvningen, som också han vann sitt heat dagen innan. Han är med i matchen, inte långt från pallen.

Billan gör tyvärr ett misstag på andra varvet och tappar ca 40 sekunder. Hon ger allt på spurten och kniper bronset, sin första individuella SM-medalj, endast två sekunder från silvret! Men det är även två sekunder ner till fjärde platsen.

Image

Image

Sekunder senare målstämplar Bjärn. Loppet är riktigt bra och räcker till femte plats, 38 sekunder från segern.