OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
2 december 2009 (Av Terese Ohlsson)
Vinterträningspremiären 2010
Svarta hål, arenor på olika planeter, en labyrint och en skybar med utomjordingar! Att de ständigt lyckas överträffa förra årets premiär är helt otroligt.

(Foto: Premiärlöpare)
Att kärren inte var bärande i år var kanske ingen förvåning, men kylan kom och månen sken då drygt 100 förväntasfulla orienterare skulle ge sig ut för att fira årets Vinterträningspremiär.

Efter tre korta slingor som var prologen var det dags att ge sig ner i hågadalen, där möttes löparna av dimma och månljus.

Efter en liten klättring på testbanans marker upp i nåsten var det dags att ge sig ner i hågadalen igen, men bara för att sedan ta sig upp i nåsten igen. Det första som mötte löparna var ett svart hål, pannlampor slocknade och månen lyste upp skogen tillsammans med fyrverkerier.

För de lite mer modiga bar det av till olika planeter som kretsar i vårat solsystem som på denna dag fanns i de mörka skogarna i Nåsten.

Innan man återvände till Hågadalen var sista stoppet vid Sky Bar som var beläget vid Fäbodarna och drevs av tre stycken utomjordingar. (se bilden)
Vart de kom ifrån vet nog ingen, men trevliga var de och de bjöd på bland annat raketbränsle och kryptonit.

Efter en sockerkick fortsatte löparna rakt in i en labyrint, hur men tog sig ut ur denna blev ett mysterium, men efter ett tag hittades rätt väg och de flesta löpare tog sig igenom labyrinten för att komma fram till klubbgården och få välförtjänt bastu och soppa.

Om man nu ska beskriva årets Vinterträningspremiär med 3 ord skulle jag vilja använda orden, Kallt, Lerigt & Utomjordiskt. Och tack vare rymdtemat så klarnade himlen opp, månen sken starkt över skog och dal och stjärnorna visade vägen.

Och enligt mig är det precis så en vinterträningspremiär ska vara.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2773

Artikeln har visats 3886 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut