OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
25 april 2010 (Av Elin Olovsson)
Uppsala möte 2010
TC Uppsala möte 2010.
TC Uppsala möte 2010. (Foto: Elin Olovsson)

Söndagens tävling blev en angenäm tillställning med sol över markerna kring Östfora. Så sent som för bara några veckor sedan låg fortfarande ett tjockt snötäcke över Uppsala och tävlingens vara eller icke vara var fortfarande oklart.
Ett snabbt väderomslag tärde dock hårt på snön som så sakteliga började ge med sig för att till slut nästan försvinna helt. Därför var vi många som suckade djupt när onsdagen och torsdagen bjöd på mer eller mindre ihållande snöoväder.

Det hela löste sig dock ganska bra och även om det var de som fick gå lite längre än tänkt så var stämningen på TC god och de tävlande förstående. Parkeringsvakterna hade många små områden att passa upp!

Östforaskogarna bjöd på utmanande orientering där särskilt löparna i de äldre klasserna gladde sig åt ordentliga långsträckor.

Vindarna var fortfarande kyliga och bitvis friska. Pristältet försökte sig på ett kort gästspel ner i diket men som tur var så fanns markapersonalen snabbt där för att fiska upp det som hamnat i vattnet. Ingen större skada skedd.

Stor eloge till alla som jobbat stenhårt med arrangemanget. OK Linné hälsar alla löpare Välkomna åter till Uppsalamöte våren 2011. Då ses vi i skogarna kring Ålandsdal, 2 mil väster om Uppsala!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2869

Artikeln har visats 3871 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut