OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
21 maj 2014 (Av Per Andersson)
Hittaut.nu vinner pris
Simon Eklöv tar mot Upplandsstiftelsens Friluftspris som gick till Hittaut.nu
Simon Eklöv tar mot Upplandsstiftelsens Friluftspris som gick till Hittaut.nu (Foto: Per Andersson)

Upplandsstiftelsen har tilldelat det lokala Hittaut.nu-projektet årets Friluftspris på 15 000 kr. Vid en ceremoni vid tisdagens hittaut-träning tog projektledaren Simon Eklöv mot priset. Ett väl förtjänt pris till en hårt arbetande grupp som betyder mycket för klubben och för Uppsalas motionärer!
Så här skriver Upplandsstiftelsen själva:

Upplandsstiftelsens friluftspris tilldelas OK Linné för deras verksamhet Hittaut.nu. Beslutet togs av Upplandsstiftelsens styrelse under dagens styrelsemöte.

Priset omfattar 15 000 kr. Priset delades ut av Upplandsstiftelsens ordförande, Christian Sonnenstein, i anslutning till Hittaut-träningen i Uppsala tisdag den 20 maj. Simon Eklöv, projektledare för Hittaut.nu tog emot priset.

Hittaut.nu har lockat tusentals Uppsalabor ut i naturen. Genom så kallade checkpoints och distribution av kostnadsfria kartor över stadsnära områden har OK Linné bidragit till friskvård och folkhälsa för allmänheten. Verksamheten har på ett nytt och innovativt sätt inspirerat människor att se och uppleva de fina platser som Uppsala med omnejd har att erbjuda.

Upplandsstiftelsens friluftspris delas ut vartannat år till ”enskilda personer, föreningar eller organisationer som gjort betydande insatser för att främja friluftslivets förutsättningar eller utveckling i Uppsala län”.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=3875

Artikeln har visats 3026 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut