OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
4 december 2014 (Av Per Andersson)
Hittaut.nu behöver dig!
Hittaut-sektionen laddar om för 2015! Vi söker en person till en av de två posterna projektledare och säljansvarig. Du själv väljer vilken - nuvarande projektledare/säljansvarig kan tänka sig båda alternativen (fast inte parallellt).
I dagsläget finns utöver projektledare/säljansvarig (David Lingfors) ett antal medhjälpare inom sektionen som har hand om enskilda partners, grafik, praktiskt arbete kring checkpoints m.m. Någon form av mentorsstöd kommer att finnas för att underlätta/förklara uppgifterna om du inte arbetat med hittaut tidigare.

Vad innebär då de två rollerna?

Säljansvarig

Koordinera säljarbetet med befintliga och nya partners, både kommun/landsting och företag, och följa upp mot förväntade intäkter. Se till att bra säljmaterial finns tillgängligt enligt lokala förutsättningar och huvudarrangören O-Ringen AB:s riktlinjer. Fördela kontakter med partners mellan olika personer i sektionen. Under pågående säsong följa upp så att respektive avtal/överenskommelse med partners följs.

Projektledare

Koordinera och ansvara för att hittaut 2015 i Uppsala genomförs enligt plan. Tillsammans med resten av sektionen bestämma hur kringaktiviteter som företagsutmaningen och hittaut-träningar ska hanteras. Se till så att karta, layout av karta inklusive annonser, tryck och distribution fungerar enligt tidigare års modeller. Säkerställa så att den praktiska hanteringen förin- och utsättning av checkpoints fungerar. Stämma av projektet mot huvudarrangören O-Ringen AB:s riktlinjer.

Mer kring hittaut-sektionens arbete finns att läsa i Uppdragsplanen.

Vi behöver ha denna person på plats snarast möjligt – är du intresserad eller känner någon annan som skulle vara det, hör av dig till David Lingfors eller Jan Troeng.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4016

Artikeln har visats 2499 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut