OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
22 april 2015 (Av Per Andersson)
Mer hjälp till 10MILA!

(Foto: Per Andersson)

Vi behöver mer personal till serveringen på 10MILA som arrangeras i Skepptuna 8-10 maj. Passa på att se denna fantastiska tävling på nära håll samtidigt som du bidrar till klubbens möjlighet att bedriva riktigt bra verksamhet.
OK Linné som stor klubb i regionen har fått många uppdrag på årets 10MILA. Förutom att ansvara för all teknik och sekretariat ska vi även bemanna serveringen. Det behövs totalt ca 90 personer fördelat från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag med uppehåll för natten mellan fredag och lördag. Behovet är som störst i middagsrusningen men vi kommer att servera varm mat hela sista dygnet, även på natten.

Chefen för serveringen är mycket trevlig och duktig med flera decenniers erfarenhet av både mat i fält, ledarskap och orientering och kommer ta väl hand om alla som jobbar där. Det behövs ingen förkunskap eller erfarenhet av servering utan alla kan hjälpa till. Det finns även många uppgifter lämpliga för lite yngre medhjälpare. Varför inte komma ut och titta på den rafflande damstafetten, följa herrarna (och den spännande damutmaningen) ett tag och sedan hjälpa alla hungriga besökare så att de får något gott i magen? Eller hoppa in i serveringen efter en väl genomförd ungdomsstafett?

Alla ni ungdomsföräldrar i klubben som tycker att vi har en bra och billig verksamhet, se det här som en chans att ge tillbaka lite till klubben. Varje arbetad timma ger en andel av vinsten från tävlingen och ju mer vi jobbar, desto mer får klubben och med många startande lag och många som handlar i servering och marka kan intäkten lätt betala för hela USEKs verksamhet för ett helt år. Tänk på det!

Anmälan görs bäst och enklast på klubbens hemsida, under anmälningsfliken. Klicka på funktionärsanmälan så hittar du anmälan för 10MILA-serveringen. Välj ett eller flera pass så ses vi i Skepptuna!

Vi behöver också sjukvårdsutbildad personal som kan bemanna förstahjälpen-stationen. Om kan tänka dig att hjälpa till med detta så kan du höra av dig till undertecknad på ordforande@oklinne.nu.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4109

Artikeln har visats 2460 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut