OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
10 april 2018 (Av Mats Åberg)
Uppsala Möte inställt
Den planerade parkeringen håller inte riktigt måttet...
Den planerade parkeringen håller inte riktigt måttet... (Foto: Mats Åberg)

Efter ett krismöte med banläggare och tävlingsledare från OK Linné och IF Thor har vi insett att det enda rimliga är att ställa in lång- och medeldistansen på Uppsala Möte.
Det är naturligtvis jättetråkigt att behöva ställa in, dels med tanke på allt arbete som lagts ner på karta och banor och dels då vi så klart vill bidra till tävlingsutbudet, särskilt i år när så många redan tvingats ställa in.
Anledningen är främst att vi inte har möjlighet att lösa parkeringen för deltagarna, vi har varit i kontakt med markägare och arrendatorer i området och tittat på flera alternativ men det finns ingen rimligt lösning. Det är även fortfarande tjäle i marken och omöjligt att bygga kontrollställningar. Diken är fulla med vatten och vi riskerar att förvandla arenagärdet till en lervälling.

Arbetet med karta och banor är dock inte förgäves. Vi hoppas kunna lägga hela projektet på is och plocka ner det från hyllan kanske till Uppsala Möte 2020.
Förhoppningsvis kan vi också nyttja några av banorna och förlänga årets säsong med en en sommarhelklubbsklubbträning, om snön är borta till dess...

Vi hälsar istället välkomna till en garanterat(?) snöfri Linnéklassikern 8-9 september!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4912

Artikeln har visats 2446 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut