OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
5 februari 2003 (Av Henrik Göhl)
Fam Ohlin dominerade nattcup
Andra deltävlingen i Uppsala Nattcup blev en ren familjeaffär. Jörgen Ohlin vann (igen) den långa herrbanan medan farbror Lars var först i mål på korta herrbanan och lillasyster Marie snabbast på korta dambanan. Som om inte det var nog tog sambon Annika Billstam en klar seger på långa dambanan.
Jörgen Ohlin har tagit två raka segrar i årets nattcup.
Jörgen Ohlin har tagit två raka segrar i årets nattcup. (Foto: Henrik Göhl)
Banläggare Sören Eriksson hade ordnat en riktig utmaning i skogarna norr om Länna samhälle. Två decimeter nysnö gjorde nog inte saken enklare och det var många som inte ens kom till start i vintervädret. Den långa banan var rejält gafflad med nattcupsmått mätt. Men tätkvartetten märkte nog inte så mycket av det då alla visade sig ha samma bana. Jörgen Ohlin fick en liten lucka på slutet och tog andra raka segern. Därefter följde Pål Skogtjärn, Emil Bengtsson och Niklas Lindberg inom loppet av några sekunder. Dessa fyra var fem minuter före närmast jagande.

Den stora herrklungan var nio minuter efter Jörgen i mål och där låg även Annika Billstam med som därmed var snabbaste dam på långa banan fyra minuter före Johanna Svensson. Kvällens minsta segermarginal hade Marie Ohlin som spurtslog Lena Westerlund med fem sekunder. Lars Ohlin hade 1½ minut tillgodo på tvåan Gunnar Tegendal. Trea på korta banan blev Marcus Agnedal.

Resultat finns på hemsidan för Uppsala Nattcup.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=586

Artikeln har visats 5185 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut