OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
31 augusti 2003 (Av Henrik Boström)
Kärner och Svärd segrade i DM
Två världslöpare stod efter dagens prövning i Ramstalund, strax SV om Uppsala, som distriksmästare i Uppland - Olle Kärner, OK Roslagen, och Gunilla Svärd, IF Thor.
Tävlingen fortlöpte utan problem och att arrangemanget sköttes med stil får p-vakterna iförda kostym symbolisera.
Två stiliga p-vakter vid 2003 års DM i Ramstalund.
Två stiliga p-vakter vid 2003 års DM i Ramstalund. (Foto: Per-Erik Wåhlberg)
Gunilla tog föga oväntat tidigt kommandot om damklassen och höll den sedan i ett järngrepp. Med en ledning på över fem minuter vid den första radion och en segermarginal på över sex minuter så visade IF Thors världslöpare Gunilla Svärd var skåpet står.

På herrsidan blev det jämnare om slutsgern men Roslagens Olle Kärner visade sig vara ett strå vassare än sina konkurrenter. Det trots att Olles löpning hämmats av en gammal skada på slutvarvet. Olle vann med en segermarginal av 46 sekunder över evigt unge Anders Jönsson, OK Triangeln. På tredje plats hittar vi ett glädjeämne i den unge och lovande Patrik Eklund, IF Thor.

I Upplandströjans två specialbevakade klasser idag - H14 och D14 - visade Oskar Wallén, OK Linné, återigen vem som är distriktets bästa H14-löpare. Oskar har vunnit fem av sex deltävlingar så här långt i Upplandströjan och har således en betryggande ledning inför de två avlsutande deltävlingarna. I D14 heter årets distriktsmästare Jenny Bengtsson som i och med dagens fina deltävling kommer att avancera från sin tionde position. I D14 heter (så vitt skribenten förstår) den nya totalledare i Upplandströjan Marie Björklund, IF Thor.

Resultat
Pressresultat
Sträcktider, WinSplits Online
Rita in dina vägval på Runoway

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=793

Artikeln har visats 3249 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2018 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut