OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
6 februari 2002 (Av Henrik Boström)
Allt om årets budkavlar på hemsidan
Uttagningskommittén (UK) har nu ett par egna sidor på hemsidan. Där kan du intresseanmäla dig till årets budkavlar, se vilka andra som intresseanmält sig, ta del av laguttagningar och information om budkavlarna mm.
De nya tjänsterna har skapats för att förenkla för dig och för UK. Du kan intresseanmäla dig till årets alla budkavlar, och UK kan lätt ta del av din och andras intresseanmälningar. Det finns även en möjlighet att se vilka som intresseanmält sig, till vilka budkavlar. Du kan i och med det själv påverka antalet lag till budkavlarna genom att övertyga ytterligare ett par löpare att springa. (Vi anmäler ju som bekant antal lag efter antal intresseanmälda löpare, med undantag för SM och Jukola.)

OBS! UK:s sidor är till för hela klubben! För varje budkavle kommer alla OK Linnés lag i alla klasser att presenteras. Så intresseanmäl Dig - gammal som ung!

UK:s sidor hittar du i menyn Aktuellt och valet Budkavlar. (För att kunna intresseanmäla dig måste du vara inloggad.)

Ps Idag är det bara 46 dagar kvar till årets första två budkavlar, Spring Cup och Måsenstafetten, och bara 32 dagar tills Din intresseanmälan måste vara gjord till (någon av) dessa…

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=91

Artikeln har visats 4103 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut