OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
8 september 2013 (Av Peter Ridefelt)
Lång-DM i Vallentuna
Vallentuna-Össeby OL ordnade på söndagen lång-DM inklusive både UNT-cup och deltävling i Upplandströjan.
Nils Strand, i  UNT-cuplaget Linnés stensötor
Nils Strand, i UNT-cuplaget Linnés stensötor (Foto: Peter Ridefelt)
Ungdomar
Sandra Boström som varit klart bäst i distriktet under året i D14 tog ytterligare en seger. Bland ungdomarna fick även Karl Grywenz, H12 ett guld.

Sandra Boström guld i D14 får Skogsflickornas stipendium av Birgitta Rosberg. Th Maria Jansson, med bronsmedalj. (Foto: Peter Ridefelt)

Seniorklasserna
I seniorklasserna tog Linné hem alla medaljer genom Annika Billstam, Cat Taylor och Rebecka Lindberg i D21, samt Albin Ridefelt, Josef Nordlund och Rassmus Andersson i H21.

unt.se

Äldre
Annnars var det främst bland de äldre topplaceringarna hämtades. Henrik B (B som i Bergman och bibliotekarie) som förra året kom över till Linné från OK Tranan tog hem H70.

Henrik Bergman, H70 segrare vid lång-DM (Foto: Peter Ridefelt)

UNT-cupen
I UNT-cupen var lång-DM tredje deltävlingen. Serien avslutas nästa helg med final vid Lännas tävling. Tre Linnélag gick till den speciella masstarten i finalen där de tio bästa lagen deltar. Linnes skogsstjärnor kom tvåa totalt, och även Linnes johannesörter och Linnés vitsippor kvalade in till den speciella finalen. Övriga lag i UNT-cupen springer sina vanliga banor och tävlar om placeringarna från 11 och neråt.
I Linnés skogsstjärnor springer ett gäng 13-14-åringar; Sandra Boström, Olle Grywenz, Maria Jansson, Oliver Angelsiöö, Daniel Rönnqvist, Erling Holst och William Ernlund.

UNT-cup resultat deltävling tre

Upplandströjan
Tre Linnéungdomar leder sina klasser inför finalen, Sandra Boström, Johannes Ridefelt och Daniel Rönnqvist. Finalen avgörs vid Enens Oktoberracet.

Lång-DM resultat

Länka till den här artikeln med

Artikeln har visats 2779 gånger

15 april (Av Helena Grennberg)
Underhåll KG: inget varmvatten 22 april
Husets värmeväxlare från 1999 ska bytas!
15 april (Av Helene Nilsson)
Uppsala Möte
Vi hoppas kunna bjuda på en fin tävling i Vattholma på söndag. Här kan du läsa funktionärs-PM
10 april (Av Albin Ridefelt)
Träningsdag Nynäshamn 1/5
Vi åker till Nynäs och kör en sista träningsdag inför 10MILA.
10 april (Av Peter Eklöv)
Nybörjarkurs i orientering för vuxna
Kursen startar 20 augusti. Håll utkik efter anmälan och mer information under våren/sommaren.
24 mars (Av Lena Nilsson)
Veckans nattbana 2023/2024
Veckans nattbana fortsätter!
23 mars (Av Simon Eklöv)
Kan du tänka dig vara banläggare/tävlingsledare?
Arrangemangssektionen (ASEK) tillsätter varje år tävlingsledare och banläggare till våra nationella tävlingar