OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
30 oktober (Av Lena Nilsson)
Visst vill du vara med på O-Ringen 2020?
Funktionärsanmälan Oringen 2020
Funktionärsanmälan Oringen 2020 (Foto: Oringen AB)

Nu drar vi igång den första kampanjen för att anmäla sig som funktionär till O-Ringen 2020!
Kampanjen startar 1 november och kommer att pågå intensivt i tre månader och avslutas 31 januari. Funktionärsansvariga i OK Linné Lena Nilsson och Åsa Hedin har satt som mål att 100 Linnéare ska anmäla sig i den första kampanjen. I arrangörsföreningarna så räknar vi med att det totalt kommer att behövas ungefär 1400 funktionärer för att genomföra O-Ringen 2020 och nu i den första kampanjen har vi som är funktionärsansvariga i de 8 klubbarna som ett gemensamt mål att 400 funktionärer ska ha anmält sig innan 31 januari 2019.

För att anmäla sig klickar du på länken https://goo.gl/VBf7cD eller använder QR-koden för att komma till formuläret där du fyller i dina uppgifter samt vad du är intresserad av att jobba med under O-Ringen. Det finns 12 områden och du kan sätta upp tre områden på din anmälan. Områdena är Tävling, Boende, Resa, Upplevelse, Ekonomi, Funktionär, Marknad, Sälj, IT, Service, Miljö, Deltagarservice.

När du anmält dig i Mobilizer går du in på OK Linnés hemsida och klickar på Anmälan och där kan du också skriva upp att du nu anmält dig som funktionär till O-Ringen och vad du helst vill göra. Vi tror nämligen att det är peppande att se hur många Linnéare som anmält sig och vad alla klubbkompisar önskat att göra för insatser under O-Ringen. Så alla ni som nu tänkt att "klart vi vill vara med och dela glädjen fram till och under O-Ringen 20-25 juli 2020" - det är NU ni ska gå in och anmäla er!

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5025

Artikeln har visats 546 gånger

16 juni (Av Lena Nilsson)
Veckans bana vecka 25
Breddsektionens satsning på Veckans bana fortsätter! Denna vecka i Stenhagenskogen, ett av Uppsalas bortglömda guldkorn
Läs mer...
8 juni (Av Mats Linde)
Klubbgårdens gräsmatta
Klubbgårdens gräsmatta behöver klippas. Vi sparar många 1000-lappar om vi klipper själva.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut