OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
25 april (Av Jan Troeng)
Länsförsäkringar Uppsala ny huvudpartnerOK Linné och Länsförsäkringar Uppsala inleder ett samarbete med fokus på inkludering och jämställdhet. Dessutom blir Länsförsäkringar Uppsala huvudpartner i friskvårdsprojektet hittaut.
- Både jämställdhet och jämlikhet är viktigt för att skapa trygghet i vårt samhälle. Vi har stöttat lagidrott under många år som en del av det vi återinvesterar i vårt lokala samhälle. Men genom detta samarbete med OK Linné hoppas vi kunna bidra till att fler hittar sitt sammanhang och kan komma till sin rätt - även de som inte finner sin plats i traditionell lagidrott, säger Joel Grauman, hållbarhetschef på Länsförsäkringar Uppsala.

- Det här är ett samarbete med värderingar som stämmer väldigt väl överens med vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att vara en klubb med bred verksamhet och inkludering, från ung till gammal och långsam till snabb, alla utifrån sina förutsättningar. Och här är orienteringen en bra idrott eftersom den kan anpassas till så många olika behov och förutsättningar, säger OK Linnés ordförande Helena Grennberg.

OK Linné och Länsförsäkringar Uppsala har redan planerat aktiviteter som inriktar sig på inkludering och idrott för alla under 2019. Bland annat planeras ett öppet sprintorienteringsevent i Gottsunda i augusti för att visa upp klubben och idrotten orientering, och under året kommer även orienteringsaktiviteter för funktionshindrade att genomföras i Björklinge. Samtidigt ska samarbetet ge möjlighet till fortsatt starka elittrupper på både dam- och herrsidan.

- Det känns väldigt positivt att vi hittat det här samarbetet och jag både hoppas och tror att det kommer att leda till positiva effekter både på kortare och längre sikt, avslutar Helena Grennberg.

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5120

Artikeln har visats 201 gånger

19 maj (Av Lena Nilsson)
Veckans bana vecka 21
Breddsektionens satsning på Veckans bana fortsätter! Passa på och njut av Uppsalas terräng när den är som bäst!
Läs mer...
17 maj (Av Martin Fredholm)
Funktionärer PreO
Lördagen den 15 juni arrangerar Linné två tävlingar i PreO. För ett lyckat arrangemang behövs naturligtvis funktionärer.
Läs mer...
17 maj (Av Martin Fredholm)
Testa PreO
I samband med PreO-tävlingen som Linné arrangerar den 15/6 så är alla Linnémedlemmar välkomna att gratis testa PreO.
Läs mer...
15 maj (Av Lovisa Larsson)
Info Jukola/Venla uppdaterad 15/5
Här kommer information om Jukola-resan löpande komma upp. Anmälningsformuläret är uppdaterat med hemresealternativ!
Läs mer...
1 maj (Av Simon Eklöv)
O-Ringen kickoff 25 maj
Ta chansen att provspringa banorna i Lunsen och vara med på en inspirationsträff inför nästa års största händelse!
Läs mer...
15 april (Av Anders Boström)
Gropen Extreme
Hjälp till på Uppsalas största Obstacle Race i Sunnerstagropen 24-25 maj.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut