OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
20 maj (Av Emil Åberg)
Distriktslägret Gåvsta
Alla lägerdeltagare samlade
Alla lägerdeltagare samlade (Foto: Stina Åberg)

Årets distriktsläger i Gåvsta lockade ca 130 ungdomar från hela Uppland med fina träningar och övernattning i gympasal med alla klubbar.
Cirka 30 stycken glada OK Linnéare hade på lördagen tagits sig ut till Gåvsta för en helg fylld med orientering, kvällsaktiviteter och kompishäng.

Det började med att man blev indelat i olika färggrupper beroende på vilken svårighetsgrad man ville ha. Alla klubbar skulle lägga banor till varje färg. Vi i OK Linné skulle lägga banorna till den gula gruppen. Det var jag som lade banorna, det var kul.

Efter samlingen började träningarna. Bland annat blev det cluedo OL för den gula gruppen och träning på höjdkurvor för orange nivå.
Vem vann VM? Var gick VM? Vad åt vinnaren i markan? (Foto: Stina Åberg)
Efter träningen var det dags för ombyte och sedan egen matsäck. Sedan var det dags för samling inför eftermiddagens träning. Olika träningar för alla grupperna. När man kom tillbaka efter träningen blev det dusch och middag innan kvällsaktiviteten skulle börja. Årets kvällsaktivitet var sjukamp. Man blev indelad i grupper med personer från alla klubbar i Uppland. I gruppen skulle man sedan gå runt till olika stationer och göra olika uppdrag.
Sjukamp - bygg en bro och kryp under (Foto: Stina Åberg)
När alla hade fått pris var det många som gick och köpte godis för att ha något gott att äta när det sedan var dags för Eurovision.
Ingen TV - men titta på Eurovision ville man ju (Foto: Stina Åberg)
När man sedan vaknade på söndagen skulle man gå och äta frukost och packa i ordning sina saker innan det var dags för den sista träningen för helgen. Väderrapporterna hade sagt att det skulle regna, men vi hade tur och fick ett uppehåll lagom till att träningarna skulle börja.

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5137

Artikeln har visats 262 gånger

16 juni (Av Lena Nilsson)
Veckans bana vecka 25
Breddsektionens satsning på Veckans bana fortsätter! Denna vecka i Stenhagenskogen, ett av Uppsalas bortglömda guldkorn
Läs mer...
8 juni (Av Mats Linde)
Klubbgårdens gräsmatta
Klubbgårdens gräsmatta behöver klippas. Vi sparar många 1000-lappar om vi klipper själva.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut