OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
25 november (Av Jan Troeng)
Samarbete mellan OK Linné och M TIGER SPORTSPannlampsleverantören M TIGER SPORTS och OK Linné har tecknat ett samarbetsavtal som sträcker sig över tre år.
-Det här är ett avtal som gör oss trygga i valet av pannlampsutrustning för våra topplöpare både på dam- och herrsidan. Och att vi kommer att ha tillgång till topputrustning på nattsträckorna vid de stora stafetterna, säger OK Linnés elitansvarige Anders Boström.
-OK Linné är en ledande toppklubb med en långsiktig strategi. Man är med och slåss om segrar i alla de stora stafetterna. För mig är det givet att vilja jobba ihop och jag är övertygad om att vi kommer ha ett gott utbyte av varandra, säger Roger Ek, VD och ägare på BikeRay Sverige AB som utvecklar och distribuerar M TIGER SPORTS produkter.

Samarbetsavtalet är tecknat på tre år och kommer också att ge möjlighet för samtliga OK Linnés medlemmar att ta del av sortimentet till fördelaktiga priser.
-Det är tillgången till topputrustning för eliten som i första hand har drivit på det här samarbetet, men det kan också komma till nytta både för bredd- och ungdomslöpare med tanke på den vinterträningskultur vi har i klubben, många av våra träningar under vinterhalvåret genomförs i mörker, säger Anders Boström.

I samband med vinterträningspremiären den 3 december kommer det att finnas möjlighet att prova och beställa M TIGER SPORTS pannlampor och kringutrustning

Ett led i samarbetet blir också att OK Linnés interna natträningsserie från och med årsskiftet kommer att anta namnet ”M TIGER SPORTS Night Cup”.
M TIGER SPORTS webbsida.

Korta fakta om BikeRay Sverige AB
BikeRay Sverige AB är baserat i Östersund och är specialiserat på pannlampsutrustning och tillbehör. Företaget har utvecklat och säljer ett antal pannlampsmodeller i olika prisklasser, där den nya modellen Superion (6200 lumen) är det nya flaggskeppet.

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5217

Artikeln har visats 843 gånger

12 augusti (Av Åsa Hedin)
OL-loppis 27 aug kl 19-20 vid KG
Vill du sälja eller köpa orienteringsprylar? Var med på OK Linnés loppis!
Läs mer...
10 augusti (Av Riina Aarnio)
KLÄDER!!!
Kom och hämta!
Läs mer...
9 augusti (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2020
Breddsektionen startar nu upp Veckans bana igen, välkomna!
Läs mer...
3 augusti (Av Mats Troeng)
Elitaktiviteter i augusti
Uppdaterad 3/8
SM-läger och tävlingar i augusti. Vill du som elitlöpare vara med? Anmäl senast söndag 9/8.
Läs mer...
2 augusti (Av Emma Isacsson)
U-ringen ställs in
U-ringen som skulle ägt rum den 25 augusti ställs nu in.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2020 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut