OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
27 april (Av Klara Möller)
SOLägret 2020 uppdaterad 200427
Som läget är nu räknar vi fortfarande med att kunna genomföra SOL både vecka 25 och vecka 33.
Som läget är nu räknar vi fortfarande med att kunna genomföra SOL både vecka 25 och vecka 33.
Utifrån de rekommendationer och råd som finns för tillfället har vi bedömt att SOL fortfarande kan. Det kommer bli lite ändringar i upplägget, främst vad gäller hygien och storleken på grupperna. Mer info om vad för anpassningar som görs kommer att meddelas till berörda deltagare och vårdnadshavare när lägret närmar sig.
SOL planeras alltså fortfarande att genomföras. Vårt mål är att göra lägret så roligt och likt som vanligt men anpassa oss efter läget. Om något ändras kommer det information om det på hemsidan och berörda vårdnadshavare kommer att kontaktas.


1a) SOLägret 15-18 juni (mån-tors v.25)
Nu är det dags för sommarens stora höjdpunkt - sommarorienteringslägret SOL! Är du mellan 7 och 13 år? Gillar du utmaningar, äventyr, och har spring i benen? Är du sugen på att lära dig använda karta och kompass för att klara av kluriga skattjakter och hitta i Nåstens mytomspunna vildmarker? Då är detta lägret för dig!
ALLA barn är välkomna - både nybörjare och barn med orienteringsvana. Vi har tydlig struktur och använder bildstöd på lägret och om ditt barn har särskilt behov av det kan du också ange det i anmälan. Vi kommer att hålla till vid OK Linnés klubbstuga, på Tallbacksvägen 68 klockan 9-15.
Kostnad: 800 kr (4 dagar)1b) SOL Team Extreme 15-18 juni (mån-tors v.25)
Är du född 06-08 och känner för att utmana dig lite extra? Som deltagare i SOL Team Extreme blir du en del av en grupp där alla behövs i kampen för att klara alla uppdrag. Ni ställs inför utmaningar där kämpaglöd och förmåga att hålla huvudet kallt blir avgörande.
Orienteringsvana är inte nödvändigt, men du ska gilla klurigheter och kunna springa längre sträckor.
Alla deltagare ska ha tillgång till en välfungerande cykel och hjälm samtliga dagar. Samling och avslutning varje dag sker tillsammans med SOLägret (kl 9-15).
Kostnad: 800 kr (4 dagar)


2) SOL Camp Friluftsliv 10-14 augusti (mån-fre v.33)
Denna vecka lägger vi fokus på vildmarksliv. Veckan kommer att vara inspirerad av SVT:s tv-program Wild Kids. Lägret är för barn från 7-13 år. Tillsammans tar vi oss ut i naturen och lär oss om friluftsliv genom spännande uppdrag och roliga utmaningar, där vi samtidigt övar oss i samarbete. Orienteringsvana är inte nödvändigt, orientering kommer att vara med i programmet på ett påhittigt sätt som alla kan vara med på.
Under denna vecka kommer vi att laga lunch tillsammans ute i naturen. Vi kommer att från OK Linnés klubbstuga klockan 9 och är tillbaka 15 varje dag.
Kostnad: 1100 kr (5 dagar inklusive lunch varje dag)För alla läger gäller att barnen ska ha på sig träningskläder (långa byxor) och medta duschgrejer, ombyteskläder och regnkläder varje dag. Barnen behöver också ta med sig lunchlåda v. 25, men inte v. 33, då vi lagar lunch tillsammans på lägret.

Sista anmälningsdag är söndag 17 maj för läger 1a, 1b, och söndag 12 juli för läger 2. Deltagarantalet är begränsat, så anmäl ditt barn så fort som möjligt! Anmälan görs på OK Linnés hemsida: www.oklinne.nu När du är inne på sidan: klicka på ”Anmälan” och leta sedan upp SOL i listan på aktiviteter som är öppna för anmälan.

Därefter klickar du på ”anmäl mig”-symbolen längst till höger. Nu kommer du till anmälningssidan där du fyller i information. Ska ditt barn vara med flera lägerveckor måste du göra en separat anmälan för varje lägervecka.

I samband med anmälan sätts avgiften in på OK Linnés bankgiro: 5732-0954, ange som referens ”SOL” och barnets namn. När betalningen är gjord och allting är ifyllt på anmälningssidan så är barnet anmält.

Senast en vecka innan lägret börjar kommer det att skickas ett infobrev med mer detaljerad info till den e-postadress som ni anger i anmälan.

Om ni undrar över något så hör gärna av er:

Huvudledare: Klara Möller
Mejladress: klara@moller1.se
Telefonnr: 0767764908

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5257

Artikeln har visats 903 gånger

20 januari (Av Ola Hedberg)
Sponsorhuset
Påminnelse
Läs mer...
17 januari (Av Evonne Strand)
Uppdatering - Webshopen öppen 18/1-1/2 2021
Nu är webshopen öppen för beställning av klubbkläder.
Läs mer...
17 januari (Av Lena Nilsson)
Veckans nattbana 2021
Breddsektionen i OK Linné laddar nu om och kör vidare med nattbanor och det blir ett antal banor fram till våren.
Läs mer...
7 januari (Av Kristin Olovsson)
Äntligen gemensamma träningar igen!
I och med FHMs ändrade råd kring utomhusträning innan jul öppnar vi nu upp för gemensamma träningar igen.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut