OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
9 november (Av Klara Möller)
Omröstning till Linnés Jerringpris
Nu har första omgången av omröstningen för jerringpriset startat, rösta vidare din favorit senast 20:e november!
Linnés Jerringpris ska gå till en person "som gjort något extra för klubben vid sidan av tävlingsresultat". Till exempel tävlingsledaren som genomförde årets mest lyckade tävling, ledaren som sporrat ungdomar till att fortsätta orientera, personen som lyft träningarna till en annan nivå... den där personen som varit engagerad, glädjespridande, peppande lite utöver det vanliga.

Det är upp till er som medlemmar att nominera och sedan rösta fram segraren!

Hur går det till?

(nomineringen är avslutat, gå vidare till punkt 2)
1. Fram till och med 8 november kan du som medlem nominera personer via anmälningsfunktionen på hemsidan. Det är fritt att nominera och nomineringarna kommer vara dolda för andra.

2. Mellan 8 november och 20 november kommer en första omröstningsrunda genomföras där fyra finalister av alla nominerade ska filtreras fram. Alla medlemmar har en röst var!

De nominerade är:

-Simon Eklöv med sidekick Viktor Janrik
För sitt arbete med Oringen-TV & OL skola.

-David Lingfors
Kaptenen på Hittaut-skutan som haft fler passagerare än någonsin detta år.
En sprudlande och entusiastisk Hittaut-fantast som styrt OK Linnés Hittaut-grupp på ett exemplariskt sätt under 2020. Med 272 000 checkpointregistreringar jämfört med drygt 100 000 ett normalt år, har Hittaut fått ett ordentligt lyft i dessa, i övrigt ganska dystra tider. Inte bara en klapp på axeln till alla som hjälpt till, utan en stor applåd till David som varit navet till att allt har rullat på. Alltid trevligt bemötande med deltagare, koll på vad som måste göras med utskick, reparationer av checkpoints, samarbetspartners och dylikt.

-Niklas Aldén
För fantastiskt Hans initiativ att starta upp en kartritarutbilning i klubben samt genomföra denna väl, för att stimulera intresset för kartritning. Han har gjort ett stort jobb med kartsektionen och ökat kartritningen så att vi har fräscha kartor att använda i verksamheten och fler engagerade kartritare.

-Johanna Öberg
Johanna visar alltid trots egen satsning stort intresse av andra i klubben och deras satsningar. Hon bryr sig mycket om varje individ och vill alltid allas bästa. Trotts studier lägger hon ned stor tid på klubbens verksamhet och man vet alltid att man kan räkna med henne om man behöver hjälp med något.

-Tuve Möller
Allt han gör med sociala media och nyheterna på hemsidan!

-Helena Grennberg
En fantastiskt närvarande och uppmuntrande ordförande som gör det mer än en ordförande kan förväntas se! Allt från att närvara i klubbens olika aktiviteter som kartritarkurs, eller skickar mail och tackar dem som gjort något bra! Dessutom styr hon Sveriges största och bästa orienteringsförening med bravur!

-Breddsektionen
När det mesta i år har blivit inställt har breddsektionen jobbat mer och mer. Konceptet med veckans bana har fortsatt men även månadens nattbana har blivit till veckans nattbana, usynlig-O har tillkommit som en extra säkerhet och livelox höjer nivån på träningen ett snäpp extra. Tack vare ett fint jobb av breddsektionen är veckansbana nu uppskattat av allt från ungdomar och bredd till elit!


3. Från den 21 november och fram till den 26 november, pågår finalomröstningen bland de fem finalisterna. Självklart är det även här du som medlem som avgör vem som vinner detta åtråvärda pris!

Vinnaren och priset presenteras på Linnégalan den 28 november. Inbjudan till denna kommer inom kort.

Nominera de du tycker är värda priset redan idag!
Du som medlem kan nominera vem du vill på anmälningssidan

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5326

Artikeln har visats 479 gånger

23 juli (Av Mats Åberg)
Hemdagars 10-11 augusti
OK Linnés egen 2-dagars. Ett perfekt genrep inför en höst full med tävlingar!
Läs mer...
22 juli (Av Mats Troeng)
Jukolainfo
Information om Jukola & Venla i Rovaniemi 21-22 augusti. Uppdaterad 23 juli.
Läs mer...
19 juli (Av Lovisa Lingfors)
Anmälan SM-resor 2021
Nu har anmälan till klubbens SM-resor öppnat. Separat anmälan till medel/stafett och långdistans.
Läs mer...
20 juni (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2021
Vårens sista Veckans bana, v25!
Läs mer...
19 juni (Av Bo Strand)
O-Ringens Träningskartor 2021
Nu kan funktionärsföreningarnas medlemmar springa på O-Ringens träningskartor redan nu under sommaren 2021!
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut