OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
16 juli 2006 (Av Henrik Boström)
Mats i ledning efter etapp 1
Mats Troeng hade inte samma klipp i benen som vi under åren blivit bortskämda med under årets VM-testlopp inför VM i Danmark. Utan VM på programmet springer Mats Troeng nu "den riktiga elitklassen" på O-ringen, H21 Elit. Efter dagens inledande etapp leder Mats klassen med knappa två minuter.
Mats Troeng in action.
Mats Troeng in action. (Foto: Mats Fröberg)
Formen visade sig god under den inledande Nordanstigsetappen på O-ringen i Hälsingland för Mats Troeng. Klassen H21-Elits första etapp sprangs med knappa två minuters marginal hem av Mats, som stortrivdes i den tuffa Hälsinglandsterrängen. Terrängtypen tyckte Mats liknade hemmaterrängen i Gästrikland, en terrängtyp han trivs i och vet med sig att han behärskar till fullo.

Andra Linnéare att glädjas med under den första etappen var bland andra:

- Christer Eriksson, 2:a i H55 Kort
- Ulf Renborg, 4:a i H85
- Annika Björk, 4:a D21 Lång

Fler andra bra prestationer har noteras och det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig i de olika klasserna under O-ringenveckan.

Albin Ridefelt hade en jobbig inledande etapp och ligger "först på" 27:e plats i H15, exakt 9 minuter efter ledande Christian Tingström, OK Klemmingen. Är Albin kapabel att ta igen så mycket på fyra dagar?

Externa länkar i ämnet:
Mats Troeng om O-ringen...
O-ringen
Resultat
O-ringenradion

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1691

Artikeln har visats 4281 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut