OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
14 januari 2007 (Av Lars Magnusson)
Mattias Millinger blir blå-röd!
Linnés herrtrupp får en grym förstärkning till kommande säsong. Mattias Millinger, eller Micro, väljer att lämna moderklubben Västerås SOK för att representera våra färger. Han flyttade till Uppsala hösten 2004 för att studera på civilingenjörsprogrammet Energisystem, och har varit med och tränat med oss en hel del sedan dess, även om han varit småskadad till och från.
Mattias Millinger
Mattias Millinger
Mattias fyller 23 år i år, och har många fina meriter på sin lista. Som junior kan han stoltsera med ett VM-guld i stafett från 2004. Tre JSM-guld mäktade han även med att vinna. Han har också hunnit med att göra finfina resultat som senior, bl a på Femdagars i somras där han var tvåa respektive trea på två av de tre etapperna i herrarnas superelitklass. I år siktar han på att bli aktuell för landslaget, och även att ta en plats i NOM-truppen i början av maj. Det stora målet i karriären är att få ställa sig högst på pallen i ett VM över långdistans.

Mattias kommer som sagt att bli en rejäl förstärkning till vår verksamhet, inte bara i skogen utan även socialt. Välkommen Micro, vi önskar dig all lycka i Linné!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1875

Artikeln har visats 6290 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut