OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
27 april 2008 (Av Anders Edling)
Tankar efter en intensiv vecka
Tack för en helt fantastisk helg! Återigen har vi haft en sådan där underbar helhelg. Jag tror alla i och runt lagen har känt glädjen och kraften i klubben, där vi var på nätten att lyckas fullt ut.
Anders Edling
I år blev det lite stolpe ut, med oturliga skador, men nog rörde vi om i orienteringsgrytan. Vi hoppas på snar bättring för dig Jan.

Vi har visat att vi verkligen hör hemma i världseliten lagmässigt och snart kommer fler framgångar. Jag tänker ofta kring hur viktigt det är att vi blir berörda i vad vi än sysslar med, och nog har det skett även denna helg. Till och med de inte fullt ut inbitna har vi lyckats beröra. Jag rekommenderar Håkan Lundhs krönika i söndagens UNT.

Berörd har jag verkligen blivit av den insats som klubben stått för när det gäller arrangemanget 10-mila. Det arbete som lagts ner av åtskilliga, går inte nog att uppskatta. Den uppskattning som klubbens representanter i ledningen för arrangemanget har fått, är påtaglig, och utan dessa personer hade det inte blivit den succé det nu blivit. Insatsen i engagemang, kreativitet, tid, m.m. är enorm. På flera sätt har klubbens representanter på ett påtagligt sätt påverkat utvecklingen av 10-mila. Åtskilliga kommande arrangörer kommer att ha glädje av dessa insatser.

Att arrangera 10-mila kräver en hel del umbäranden, bl.a. vad gäller sömn, men alla har ställt upp utan knot. Mitt tack gäller till alla oavsett hur mycket tid man lagt ned. När man i sammanhang utanför orienteringsrörelsen, berättar om hur människor tar ledigt från arbete, för att ställa upp för sin klubb, får man allehanda reaktioner. Detta är ändå kärnan i den svenska idrottsrörelsen , och som också givit svensk idrott så stora framgångar.

Låt även det här tacket inbegripa alla insatser för förra veckans succéarrangemang Uppsala möte, som vi lyckades genomföra trots att många var fullt upptagna av vad som skulle hända en vecka senare.
Så, efter en intensiv vecka, TACK till er alla. Det är vi som är OK Linné.

Trevlig vår!
Anders

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2297

Artikeln har visats 4277 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut