OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
25 april 2009 (Av Johan Höij)
Millinger och Ridefelt bäst i Finspång
Eliteseriens tredje, och juniorcupens första, deltävling avgjordes idag i Finspång. Mattias följde upp sin fenomenala säsongsinledning med ytterligare en seger. Albin visade att tiomilaformen inte var tillfällig och vann H18-klassen.

(Foto: Fredrik Sundin)
Mattias vann den 16 km långa, tuffa och tekniskt krävande banan med dryga minuten. I skuggan av "airbussen" Mattias gjorde Mats (4:a), Henrik (5:a) och Jan (8:a) mycket fina prestationer. En mycket imponerande laginsats!

Albin höll också han ett imponerande tempo i de finspånska skogarna och sprang i mål som segrare, trots ett par smärre kontrollmissar. Albin följde upp lördagssegern med en fin andraplats på söndagens medeldistans.

I elitseriens herrklass är det nu dubbelt Linné i toppen. Mattias har med sina två segrar en överlägsen ledning. Henrik ligger tvåa, trots att han enbart startat i två av tre deltävlingar. Albin leder juniorcupens H18-klass med 10 poängs marginal. Bra jobbat grabbar, fortsätt så!

Herransvariga konstaterar stolt att OK Linné befäster positionen som Sveriges ledande klubb på herrsidan.

Stort grattis Albin och Mattias!

Artikel UNT
Artikel orientering.se
Bilder
Aktuell ställning Elitserien
Aktuell ställning Silva Juniorcup H18

I damklassen slutade Sofie på en 14:e plats, och Inga kom 21:a. Värt att notera är att Rebecka vann E2-klassen. Hon avancerar därmed till E1 vid de nästkommande elitserietävlingarna i Gästrikland. Grattis Rebecka!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2628

Artikeln har visats 5015 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut