OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
11 maj 2017 (Av Mats Åberg)
Träning för hela klubben
Vad kan man hitta på en torsdagskväll om man inte vill sitta hemma och ladda för semifinalen i Eurovision? Det finns mycket bättre alternativ!
OK Linné är en fantastisk klubb – och stor. I tisdags hade vi över hundra barn och breddlöpare på träning i Gamla Uppsala. Samtidigt tränade 80 barn och vuxna nybörjare vid klubbgården.
I onsdags hade elitsektionen 50 löpare på träning i Järlåsa. Vilken grupp man än tränar med är man knappast ensam. Men vi är ofta utspridda, och det behöver vi vara för att få plats och för att använda de bästa områdena för varje grupp.
Men så har vi också konceptet ”Helklubbsträning”. Det ger oss allihop, hela klubben, chans att träna tillsammans. Eller snarare tävla. Helklubbsträningarna kör vi alltid med SportIdent och livelox och med så många deltagare att det blir en liten kvällstävling snarare än bara en träning.
I dag var det Helklubbsträning sprint som stod på programmet. 68 startade i försommarkylan och hela klubbens verksamheter var representerade. Inom åldersspannet 7 – 70+ fanns både killar och tjejer, nybörjare och landslagslöpare och alla tävlade på samma bana. En kombo som måste vara något unikt för orientering jämfört med de flesta andra idrotter. Yngst var Anton Åberg. Snabbast var Albin Ridefelt. Dan Hörnell var först till samlingen. Anders Toll var först i mål. Mest frusen var arrangören. Kvällen hade många vinnare.




Anton var kvällens yngste deltagare. (Foto: Stina Åberg)






Johanna visar hur man hittar bästa vägvalen. (Foto: Stina Åberg)




Bryr man sig om tider kan man gotta sig åt Livelox och sträcktider.

Gjorde du de bästa vägvalen? Eller hade du kanske för bråttom redan till första kontrollen? Förhoppningsvis är vi nu väl förberedda för kommande sprintutmaningar, om de så är Swedish league i Bollnäs eller sprint-DM i Ultuna
nästa vecka.



(Foto: Mats Åberg)







(Foto: Mats Åberg)







(Foto: Mats Åberg)







(Foto: Mats Åberg)







(Foto: Mats Åberg)


Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4665

Artikeln har visats 2349 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut