OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
14 april 2019 (Av Tuve Möller)
Swedish League i Grums
Topp 5 i H21, Albin Ridefelt 4.
Topp 5 i H21, Albin Ridefelt 4. (Foto: Tuve Möller)

När Swedish League rullade vidare på berg i dagen fyllda drömterrängs kartor utanför värmländska Grums samlade Linnélöparna ihop totalt 4 topp 10 platser. Albin Ridefelt slutade 5 och 4 och Johanna Öberg kom 9 två dagar i rad.
Mycket berg i dagen betyder att kartorna hade mycket gult på sig, och precis som förra sommarens O-Ringen i Höga kusten betyder det varken åker eller hygge utan tallbeklädda hällmarker.
För totalställningen betyder det här att Albin ligger 3 efter tre tävlingar där serien inleddes med en 5 plats på natt-SM för 3 veckor sedan.
Johann Öberg ligger totalt 3 efter en 8 plats på natt-SM.
Swedish League avgörs i samband med svensk orienterings 100-års firande med sprint, medeldistans och jaktstart i trakterna runt Nacka i södra Stockholm 3-5 maj.


Kartklipp från söndagens långdistans.



Nästa helg går Uppsala möte av stapeln (kom ihåg att anmäl dig som funktionär till Linnés tävling på söndagen och som löpare till de andra etapperna, det blir kul!).
I junniorklassen blev Olle Grywenz 12 plats på lördagens medeldistans den mest framskjutna placeringen. Kul att notera är även att Ebba Lindell från grannklubben IF Thor slutade 5 på gårdagens medeldistans i den yngsta damjuniorklassen, D18E.
Samtliga resultat.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5112

Artikeln har visats 2044 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut