OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
6 april 2003 (Av Rikard Kjellberg)
SM-BRONS!
Återigen inleder Jan Troeng säsongen med en kanonfin insats på lång-SM. Förra årets fjärde plats byttes ut mot en tredjeplats och en bronspeng. Efter att en klunga på 25 man hållit ihop större delen av banan så blev det en spurtuppgörelse där Michail Mamleev och Jonas Pilblad var de enda som fått en liten lucka och orkade hålla Janne bakom sig. Ett stort GRATTIS till Janne! Även Lina gjorde ett kanonlopp och kom på en mycket fin 6:e plats.
Janne Troeng
Janne Troeng
Lång-SM som igår startade med en prolog fortsatte idag med en jakstart. Banlängderna mätte i H21 23 km, D21 14 km, H20 17 km, och D20 12 km.

Både Lina och Annika gick ut inom dryga minuten från täten. Tjejerna sprang bra och höll sina placeringar på ett ungefär vid passeringar vid målområdet. Vid tjejernas bo missade dock Annika och tappade lite på täten. Lina höll dock ställningarna bra hela vägen och kom till slut in på en 6:e plats. Medaljerna tog Karolina Arewång, Domnarvet, Jenny Johansson, Ulricehamn och IF Thors Gunilla Svärd.

Janne och Pål låg med fint från start även dom och länge var det i H21 en stor klunga på 25 man som sluggade sig fram i det skånska landskapet. Vid herrarnas bo skedde inga större förändringar och klungan bestod på den sista raka biten in mot mål. Michail Mamleev och Jonas Pilblad lyckades rycka lite alldeles i slutet men Janne lyckade vinna den stora klungspurten. Härligt!

Bland våra tjejer i D20 var Marie Ohlin starkast och kom på en fin 35:e plats. I H20 gjorde Erik Linde även han en stark insats och tog en 48:e plats.

Resultat Lång-SM

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=651

Artikeln har visats 4021 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut