Veckans bana 2019

Breddsektionen hälsar välkommen till veckans bana. Varje vecka från och med början av maj kommer vi att lägga upp 2 banor på ungefär 3.5 respektive 6 km på hemsidan.

Banorna är baserade på kontroller från Hitta-ut, Naturpasset och egna snitslar och kan skrivas ut av medlemmar för egen träning vid valfritt tillfälle. Vid några helger under maj planerar vi också att göra gemensamma träningar på veckans bana kanske med tidtagning och Livelox för efteranalys. När det erbjuds kommer vi att lägga in det både på träningsbanken och i månadsprogrammet.
Du som inte redan är igång, fundera på detta med Livelox. Kul och lärorikt, och väldigt lätt att använda. Notera att du kan "ändra starttid" när du sparar ner din rutt på Livelox. På så vis kan du använda Livelox även när tidsintervallet för banan har passerat, t ex ladda ner till vecka 19, när det hunnit bli vecka 21.
- Det är aldrig för sent för Livelox!

Vecka 19
Första veckans bana är på Nåstenkartan runt vackra Rödmossen. Skalan är 1:7500. Man cyklar med fördel till starten och det hänger en röd-blå snitsel vid start och målpunkten. Starten är väster om Hågaby/Läbyvad. Parkering med bil vid Läbyvad eller i Hågaby.

Veckans bana v. 19 Bana kort

Veckans bana v. 19 Bana lång

Banorna ligger på Livelox/Min klubbs aktiviteter

Vecka 20
Veckans bana vecka 20 går på ljuvliga Vänge Norr, en riktig pärla i Uppsalas absoluta närhet. Blå/röda snitslar på alla kontrollpunkter och start/mål. Skala 1:7500. Parkering av bil vid Börje kyrka, därifrån ca 500 m till startpunkten vid den lilla byn Skogshyddan. Följ vägen i SV riktning mot Skogshyddan, när du går över bäcken är du inne i NÖ hörnet av kartan. Blå snitsel sitter 10 m in på stigen mot startpunkten, en del ny bebyggelse som inte finns med på kartan upp mot startpunkten.

Veckans bana v.20 Bana kort

Veckans bana v.20 Bana lång

Banorna finns på livelox, lägg gärna in ditt lopp där.

På söndag 19/5 bjuder vi in till gemensam träning, samling 10.00 vid Börje kyrka. Ingen föranmälan, skriv ut och ta med egen karta.

Vecka 21
Veckans bana vecka 21
Denna vecka utnyttjas Naturpasset för Lunsen, med startpunkt på P-platsen norr om Stordammen (man åker in via Bergsbrunna, syns på kartan). Nås per cykel för den som vill. Den längre banan är 6.5 km (skala 1:10.000), den kortare 4 km (skala 1:7500). Lycka till!

Veckans bana v.21 Bana kort

Veckans bana v.21 Bana långUpplagd 2019-05-01, uppdaterad 2019-05-19, visad 1207 gånger.
Direktlänk: http://www.oklinne.nu/main/showpage.php?id=5127
Sidansvarig: Stefan Nilsson.

OK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut