OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
5 juli 2013 (Av Lovisa Nilsson)
SOL – vilket äventyr!



Årets först SOLäger startade måndagen den 17 juni. 34 deltagare och 13 ledare träffades på måndagsmorgonen på klubbgården och delades in i fyra grupper.
Under första veckan så hade barnen ett fullspäckat schema med Godisrally, Ultrasprint på klubbgården och såklart ett vattenkrig mot ledarna. Sista dagen fick de gå runt i grupper i Norbyskogen och Nåsten för att lösa kluriga stationer och samla ihop kartbitar som ledde till en skogsfest med popcorn, saft och kaka.

Förra årets succé, Team Extreme, genomfördes i år igen. Där fick ungdomar mellan 11 och 13 år arbeta i grupp med att lösa uppdrag av multisportskaraktär. Några av de olika utmaningarna de hade var kanotorientering, mossfotboll och en orienteringsträning på Fyrishovs äventyrsbad.

Andra lägret startade veckan efter, på måndagen den 24 juni. Då hade vi 18 deltagare och 6 ledare. Schemat var likadant som veckan innan. Godisrally, Ultrasprint och äventyr den sista dagen.
Nu återstår det sista SOLägret vecka 33 och det finns fortfarande platser kvar. Anmäl via SOL-mailen, sol-oklinne@hotmail.se , om ni är intresserade.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=3612

Artikeln har visats 2832 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut