OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
23 juni 2014 (Av Samantha Ahlgren)
SOL och Team Extreme
Soldans
Soldans (Foto: Samantha Ahlgren)

Nästan 50 barn mellan 7 och 14 år deltog i sommarens första lägervecka. SOL-grupperna genomförde många typer av orienteringsövningar och lekar. En av höjdpunkterna var den ultrasprint som löptes på onsdagen. Den innehöll nämligen karantän, förstart, vätskekontroll och en lång svängig spurt. Detta firades självklart med vattenkrig!
Team Extreme cyklade till olika kartor längre bort, bland annat olika skolgårdar i Uppsala. De gjorde även ett besök på Fyrishov och bevisade att det faktiskt går alldeles utmärkt att simma och orientera samtidigt.

Torsdagen bjöd på regn och äventyr! Dagen gick ut på att hitta det som tagits ifrån oss, allt för att rädda orienteringen. Vägen dit var lång och farlig, men barnen var tillräckligt modiga, kvicktänkta och samarbetsvilliga för att rädda situationen! Mer om detta efter nästa veckas läger.

Förutom detta har vi hunnit med att stressa, bre runt 300 mackor, skratta, bråka, gråta, städa, bada bastu, skjutsa unge till akuten, äta glass och dansa årets SOL-dans om och om igen. Torsdagen avslutades nämligen med en dansuppvisning för föräldrarna, innan diplom och kramar delades ut. Ett perfekt avslut på en toppenbra lägervecka, till och med solen kom fram på slutet!

Jag skulle vilja tacka alla duktiga ledare för deras otroliga engagemang med barnen, ni borde också få ett diplom! Ser fram emot två till roliga veckor mer er.

OL-hälsningar från en stolt huvudledare

SOL-Dansen

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=3896

Artikeln har visats 2795 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut