OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
26 augusti 2018 (Av Stina Åberg)
Nu är Upplandscupen igång
H12-löpare från Linnés klubbor, Linnés gröna grodor och Linnés fruktnappar jämför vägval.
H12-löpare från Linnés klubbor, Linnés gröna grodor och Linnés fruktnappar jämför vägval. (Foto: Stina Åberg)

På söndagen arrangerade Länna årets lång-DM. Tävlingen var också den första deltävlingen i Upplandscupen och det märktes verkligen – det kryllade av ungdomar överallt.
Regnet som smattrade mot taket när man vaknade avskräckte inte de 200 (!) linnéare som samlades ute i Faringe. Många av dessa var ungdomar som inte bara kämpade om DM-medaljerna, utan även om poäng till sitt lag i Upplandscupen. Deltagarna springer tre deltävlingar och den poäng man skrapar ihop avgör sedan lagets plats i den avgörande jaktstarten i slutet av september. I år ställer Linné upp med 17 stycken 7-mannalag med löpare i allt från Inskolning till HD16. Det innebär att det är en hel drös linnéungdomar ute i skogen samtidigt och det var tätt mellan de blåröda tröjorna på upploppet. Hejaklacken hade fullt upp!

Många noterade finfina resultat idag och klubben kan stoltsera med en hel radda medaljörer, bland annat en trippel i D14. Lagen i Upplandscupen drog in poäng på löpande band och det ska bli spännande att se hur jämna linnélagen är när sammanräkningen är klar.



Linnés ferraribilar bjöds på en överraskning efter loppet. (Foto: Stina Åberg)



Solen som lyckades trycka undan regnet höll sig framme under stora delar av tävlingen och det blev en härlig tävlingsdag. Nästa deltävling i Upplandscupen Linnés egen tävling den 9 september och vi hoppas såklart på en minst lika fin dag då!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4976

Artikeln har visats 1831 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut