OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
8 september 2018 (Av Helene Nilsson)
Emil SM-femma - rapport från USMhelgen
Upplandstruppen på ungdoms-SM i Luleå
Upplandstruppen på ungdoms-SM i Luleå (Foto: Ulf Bergström )

Förra helgen åkte löpare från hela Uppland upp till Luleå för att delta i Ungdoms-SM 2018. Totalt 24 löpare från Uppland varav 5 från OK Linné.
Skribent: Simon Bernet Wahlnäs, H15
Resan började fredagen den 31 augusti på Arlanda tidigt på morgonen för att flyga upp i tid till sprinten samma dag. Många glada ansikten när äventyret äntligen skulle börja.
Vid ankomst åkte vi till en närliggande badstrand för att ta det lite lugnt, äta lunch och få en första koll på kartan inför de följande dagarna. På eftermiddagen var det dags för sprint i Gammelstad. Emil Boström sprang fort och rätt och blev femma i H16. Sen åkte vi till boendet. Senare på kvällen ägde invigningen rum med presentation av alla distrikt och pristagare, Upplands ingångslåt blev Välkommen hem med Labyrint.

Andra dagen började med transport ut till arenan för en tuff långdistans i Bälingeberget. En tuff men rolig utmaning i Luleterräng visade det sig vara, med en fin andraplats av Ebba Lindell, IF Thor som dagens bästa placering.

På sista dagen väntade stafetten med 4-sträckor på samma karta som långdistansen och en sista prövning. Upplands förstalag kom in på en fin fjärdeplats med Stockholms förstalag som vinnare med tiden 1.59. Efter några lagfoton vid arenan väntade hemfärden tillbaka till Uppland. Alla blev riktigt nöjda med resan och många nöjda och glada miner syntes på tävlingarna och vi längtar mot nästa USM i Oskarshamn.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4990

Artikeln har visats 1808 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut