OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
16 november 2020 (Av Helena Grennberg)
Skärpta restriktioner på gång
som bla innebär att högst 8 personer får samlas vid en allmän sammankomst eller offentlig tillställning, kommer troligen att införas från 24 november. Det påverkar våra träningar, från och med tisdag 17 november
Ok Linnés verksamhet är inte allmän sammankomst eller offentlig tillställning, men vi agerar ändå omedelbart för att göra vad vi kan för att minska smittspridning och ändå erbjuda träning. Grundregeln "kom bara om du är helt frisk" gäller fortfarande.
Klubbgården är fortsatt stängd, enligt meddelande från 21 oktober. Toaletter, duschar och kök får inte användas.
 

Ungdomar (USEK)

tränar bara på tisdagar. Träningen utgår från klubbgården som vanligt men nu utan samling innan. Kartor kommer finnas i en låda på gaveln till klubbgården mellan klockan 17.45 till 18.15 individuell start inom denna tid.
En ledare kommer finnas på plats för att hjälpa till men vi springer inte i stor grupp. Vill man springa i en liten grupp med sina kompisar gäller att samlas på annan plats, t.ex. vid bilen/cykel innan man hämtar karta.
Ingen saft kommer att finnas efter träningen.
Var extra noga att skriva upp er när ni sticker ut och stryka er när ni kommer tillbaka!
 

Junior och senior (ESEK)

fortsätter med Rockgympan via webben och har innevarande vecka ställt in de klubbträningar som sker i grupp. En modell för vilka typer av träningar som kan genomföras, med t.ex. fri starttid kommer tas fram och mer info om anpassade träningar kommer. Initiativ på Träningsbanken bör ha en antalsbegränsning på 8.

 

Bredd (BSEK)

fortsätter med veckans (natt)bana, med torsdagkväll fortsatt gemensamt men ingen masstart. Starta individuellt eller i små grupper från kl 18.00. Tänk på att skriva upp dig på listan.
Sista målgång 20.00. Avbryt banan om du inte hinner till dess.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5331

Artikeln har visats 2562 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut