30 % av försäljningen går till OK Linné!
Nu säljer vi i OK Linné Ullmaxkläder. Ullmax är ett färdigt koncept som innebär att ideella föreningar säljer Ullmax-produkter. På ett smart och enkelt sätt får föreningen en god förtjänst samtidigt som kunden får en högkvalitativ produkt för halva priset mot normalt.

Hur beställer jag?
Antingen laddar du ner beställningsbladet, fyller i det du vill beställa och mailar sedan beställningsbladet till ullmax@oklinne.nu. Det går även bra att titta på och beställa produkterna i klädförrådet på KG i samband med träning. Där finns även produktkataloger att hämta. Dessutom finns det två stycken provväskor att låna hem till familj och arbetsplatsen. I provväskorna finns produkterna och alla storlekar representerade, samt kataloger och orderblock. För att få låna en provväska kontakta klädansvariga.

När får jag produkterna?
Vi skickar kontinuerligt in beställningar som har kommit in. Några dagar innan en order skickas in kommer det att annonseras på hemsidan. Om du har en större beställning från tex. din arbetsplats kan vi skicka in den direkt, vilket innebär att du har produkterna inom en vecka.