OK Linnés sponsorer och samarbetspartners

Den här sidan sammanfattar OK Linnés sponsorsarbete.

Organisation

OK Linnés sponsorsarbete drivs av marknadssektionen som lyder under styrelsen. Kontakta gärna marknadssektionens sammankallande Jan Troeng för mer information eller om du har idéer.

Aktuella sponsorer/samarbetspartners

Under 2011 har OK Linné följande sponsorer och samarbetspartners:

Sponsor Utrymme Kontakt
BR-ventilation Sponsorstryck tävlingsdräkt Folke Boström
Fresh Air AB Sponsorstryck klubbil Anders Boström
PA Bygg Sponsorstryck klubbil Mats Laurell
Undermarksarbeten AB Sponsorstryck tävlingsdräkt Ola Hedberg
VVE-teknik Sponsorstryck klubbil Mats Laurell
Thermivent Sponsorstryck tävlingsdräkt Folke Boström
Designetix Datakonsulter AB - Henrik Boström


Samarbetspartner Information Kontakt
Team Sportia Klubben har ett bra samarbete med Team Sportia som är en av våra viktigaste samarbetspartners. Team Sportia i Uppsala sponsrar klubben med en summa pengar, ger bidrag till priser vid våra tävlingar och ger också klubben kickback på alla inköp våra medlemmar gör. Vi arrangerar också tillsammans med Team Sportia löpträningar varje måndag för Team Sportias kunder och övriga som är intresserade.

Som medlem har du ingen generell rabatt men Team Sportia anordnar klubbkvällar för OK Linné ett par gånger per år med ca 20% på allt i butiken. Till det får du som medlem i Team Sportias "Sportklubben" hela tiden ett stort antal förmåner och inbjudningar till klubbkvällar och andra event samt bonus på allt du köper.

Mer information om Sportklubben.
Mattias Lundblad
Uppsala Naprapatklinik Medlemmar får rabbatterat pris. Uppsala Naprapatklinik får reklam på www.oklinne.nu Henrik Boström
Alewalds Alewalds är en friluftsliv affär med bland annat längd och utförsåkningsskidor, klätterutrustning, vandringskängor och ett stort urval av skid och vinterkläder. För mer information om Alewalds se deras hemsida, www.alewalds.se.

Alewalds stöttar klubben men ger också våra medlemmar förmånen att bli stamklubbmedlem direkt och få bonus på 10% på samtliga köp i butiken. Förutom bonusar får du som stamklubbsmedlem kontinuerligt förmåndliga erbjudanden och inbjudningar till stamklubbskvällar med olika teman.

För att bli stamklubbsmedlem fyller du i en blankett (se nedan) som du tar med ner till Alewalds för registrering. Denna förmån gäller dig som medlem inklusive dina familjemedlemmar.

Blankett för att bli stamklubbsmedlem

Tomas Stenström

Dokument

Det finns tre dokument av vikt i sponsorsarbetet:

Dokument Information
Sponsorer En lista med alla aktuella, potentiella och avsluta sponsorer/samarbetspartners
Prislista En exponeringslista för OK Linné
Folder En folder/broschyr som beskriver/säljer OK Linné

Dessa tre dokument m.fl. finns i sponsorsgruppens katalog i dokumentarkivet.

Projekt

Sponsorsgruppen kommer utöver "vanligt sponsorsarbete" att driva fyra projekt under 2010. Projekten drivs var och en för sig men styrs och rapporters till sponsorsgruppen. Var och ett av de projekten har en egen tidsplan och organisation:

Projekt Information Projektledare
Hittaut.nu Hittaut.nu är Uppsalas största friskvårdsprojekt som vi i OK Linné nu driver. Vi startade projektet 2010 och det växer för varje år. För mer information om projektet se www.hittaut.nu/uppsala. Har du frågor om projektet, vill vara delaktig i organisationen som driver projektet eller som företag vill delta i Företagsutmaningen eller som samarbetpartner. Tveka i sådana fall inte att höra av dig. Tomas Stenström
Vinnare Ett komplement till traditionell sponsring som vi erbjuder våra nuvarande sponsorer och nya sponsorer from mars 2010 Mikael Nordström
"Pimp my pole" Namnskyltar på elljusspåret vid klubbgården. Projektet startar till hösten 2010 Mats Åberg
Aktivitetskort Många företag erbjuder friskvård i form av inköp av träningskort. From säsongen 2010 erbjuder OK Linné sina medlemmar att köpa aktivitetskort Henrik Boström

OK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut