OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
23 mars (Av Kate Morrison)
Lär känna vår nya Linnéaren Elin Wihlborg
Nytt år nya löpare. I en serie vill vi välkomna våra nya elitlöpare till klubben. Här får du som medlem chans att lära känna dessa nya ansikten. Tveka inte att välkomna dem personligen på en träning i framtiden.

Elin har varit en ‘ny medlem’ ett tag nu då hon anslöt till klubben för över ett år sen, men pga pandemin har vi inte haft ära att ha med henne på 10mila, Venla och alla andra elit tävlingar än som har satt sig på paus senaste året. En före detta OK Gynge tjej som har nu blivit en Linnébrud. Vi välkomna henne varmt och är så taggad att snart kunna åka iväg på tävlingsresor med henne!

Vad förde dig till Uppsala och slutligen OK Linné?

Jag tyckte att Uppsala verkade som en bra studentstad så bestämde mig för att börja plugga här. Sen saknade jag att träna i grupp och att orientera (som jag gjort mycket av på orienteringsgymnasium tidigare) så då testade jag att träna några gånger med OK Linné och fastnade för dynamiken i klubben.

Vad gör du nu för tiden?
Just nu tar jag en paus i plugget och jobbar istället som assistent på en grundskola där jag trivs jättebra. Sen tränar jag när jag hinner.

Berätta lite om bilden nedan:Elin WihlborgDetta är en bild från när jag gjorde värnplikten 2018-2019. Här hade vi genomfört flera övningar och skulle nu få öva på hur man ska agera när man åker helikopter i en krigssituation.

Vad är det bästa med orientering?
Känslan av frihet, när det flyter på och såklart gemenskapen runt omkring.

Har du några dolda talanger?
Jag kan sjunga med stängd mun.

Fem snabba:
Bold
- markera rätt svar

Dag eller natt
10mila eller Venla
Godis eller chips
Punkthöjd eller sänka
Midsommar eller jul

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5384

Artikeln har visats 528 gånger

16 maj (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2021
Veckans bana v.20!
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut