OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
21 maj 2021 (Av Helena Grennberg)
Spännande skogslek
Skogslek 2021: Varning för brant nedförsbacke
Skogslek 2021: Varning för brant nedförsbacke (Foto: Helena Grennberg)

Klubbens träningsutbud är omfattande, från finslipningar inför de elittävlingar som kunnat genomföras till grankottejakt vid KG för de som är helt nya i vår idrott.
Under våren har klubbens utbud som vanligt varit rikt. Förutom ESEKs aktiviteter har vi genomfört träningar för ungdomar och bredd i alla åldrar nästan som vanligt, med mycket gott deltagande. Och trots pandemirestriktioner har vi kunnat ta emot nästan 30 nybörjarungdomar.
De lite yngre nybörjarna (skogslek) har träffats tisdagar under Fredrik Lindgrens ledning och delat övningar med Linnea Troengs skogslek fortsättning. Kartteckenmemory, stjärnbanor, "femman" (snabbkurragömma), ultrasprint med SI-stämpling kring KG och äventyrsbana i Norbyskogen. Lekfullt, utmanande och ibland lite spännande: Varning för brant nedförsbacke, och vilka vilda djur ser du längs stigen?



Skogslek 2021: spaning efter vilda djur i Norbyskogen (Foto: Helena Grennberg)



De lite äldre (skogsrally) har guidats av Stina Åberg med gästledare från de grupper som tar emot dem i höst. Några mer erfarna ungdomar har varit hjälpledare, mycket uppskattat! Denna grupp har även provat på andra skogar än Norbyskogen, senast kluringar från grön mot gul nivå i Stadsskogen. "Måste vi sluta redan?" undrade en deltagare lite innan kl 19. "Nej, vill ni så hinner ni några kontroller på en till" sa Stina och en glad trio skuttade ut på superklurigaste. De var minst lika glada när de var tillbaka, bara lite blötare om fötterna efter att ha genat.

Tisdag 1 juni är det våravslutningsträning, med spännande banor upp till violett och SI-tidtagning. Anmälan i Eventor, se Månadsprogrammet.
Hoppas vi ses då!
Helena Grennberg
ordforande@oklinne.nu

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5408

Artikeln har visats 2232 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut