OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
23 juni 2021 (Av Anna Lithell)
En vecka med SOL
SOL-lägret på äventyrsdag.
SOL-lägret på äventyrsdag. (Foto: Anna Lithell )

Första lägerveckan av SOL-2021 är avslutad.
Vecka 24 bjöd de 60 lägerdeltagarna på sol, värme och mycket skratt. Vi har kört olika orienteringsövningar, tränat med kompass och sprungit sprint-orientering. Vi har haft vattenkrig, lärt oss årets SOL-dans och kört godisrally.

För Team Extreme har veckan även innehållit bad och grillning, keps-OL inne i stan och andra utmaningar. De fick under veckan samla poäng i lag. På fredagen hade Team Extreme en avslutande final för poängjakten.

Samma dag fick deltagarna på SOL-lägret ett meddelande från Albin Ridefelt; han hade tappat bort sina tur-skor! Skorna hade han på sig när han var ute och träna i Nåsten. Albin bad deltagarna om hjälp att hitta skorna innan VM. Men innan deltagarna hann sticka ut på äventyrsdagen hörde Johanna Öberg av sig. Hon ville varna alla deltagare för zombies! När hon var ute på sina VM-förberedelser såg hon massa zombies lura ute i den täta granskogen.

Efter att ha fått tips från en fiskare vid Hågaån återfanns till slut Albins skor. När uppdraget var slutfört kom de allra flesta hem välbehållna, förutom ledar-Pelle och två deltagare. De blev tyvärr kidnappade. Som tur var verkade de två zombiesarna trötta av värmen och släppte fångarna i lagom tid till fikat. Glass, ett inofficiellt vattenkrig och veckans sista SOL-dans fick avrunda årets första lägervecka.

Bra kämpat alla deltagare! Vi ledare hoppas att ni haft lika roligt som oss och att ni får ett härligt sommarlov framöver. Vi ses igen vecka 32 på SOL Camp friluftsliv. Tills dess önskar vi OK Linnés VM-löpare lycka till!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5419

Artikeln har visats 1987 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut