OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
9 maj 2020 (Av Tuve Möller)
Sprint i coronatid
Lukas Liland drar iväg och Oskar SJöberg väntar på start.
Lukas Liland drar iväg och Oskar SJöberg väntar på start. (Foto: Tuve Möller)

Världen går på sparlåga i Coronas fotspår och så gör även orienteringen. Istället för 10-mila, världscup och stora upplandstävlingar står små träningar på programmet. Idag hände något exklusivt i dessa tider för några av oss, Linnéleauge med Sportident, Livelox och Winsplits gick av stapeln.
Dagen inleddes på förmiddagen med sprint i de centrala delarna av Uppsala, med start och mål vid Fyrisån. Det bjöds på klurig orientering på Uppsalas innergårdar, välkända för dem som sprang sprint-SM final 2014. Snabbast var Oskar Sjöberg och Sara Hagström från IFK Göteborg. Winsplits. Livelox.Elsa Hedin stämplar imål. (Foto: Tuve Möller)


Felix Johnsson och Emil Åberg analyserar kartan. (Foto: Tuve Möller)På eftermiddagen var det sprintstafett i Ulleråker. Till skillnad från den vanliga sprintstafetten där det löpes fyra sträckor på lika många lagmedlemmar á 12 min var det här 2 lagmedlemmar och 6 sträckor. Man löpte alltså tre var. Snabbast i sprintstafetten var Jakob Andersson och Sandra Näslund, och belönades med bullar från Sätrabagaren i pris.Jakob och Sandra med seger-bullarna. (Foto: Klara Möller)
Avslutningsvis som ordförande Helena Grennberg skrev 19 april:
Vi måste fortfarande hjälpas åt:
Följa Folkhälsomyndighetens råd, stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna, skippa resor som inte är nödvändiga, låta bli att besöka personer som tillhör riskgrupper...
Även om det är tråkigt och kanske känns onödigt för just dig – ta ansvar för helheten så kan vi ses många tillsammans, kanske redan i sommar

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5281

Artikeln har visats 1849 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut