OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
22 november 2021 (Av Åsa Hedin)
Säkra din plats på O-Ringen!
Gott folk, visst vågar vi väl säga tredje gången gillt nu?! Ja vi i Linnés styrelse och rekryteringsgruppen vågar tro det så nu gäller det att säkra din funktionärsplats på O-Ringen i sommar.
Kommer din plats bli i en ljuvlig, nervdallrande glänta i Lunsen där förväntansfulla löpare sticker iväg mot startpunkten eller blir den i glasskiosken på Arenan där stämningen är hög och solen gassar?
För att klara av att leverera ett fantastiskt O-Ringen behöver just du bidra med det som just du är bra på eller känner för att lära dig mer om. Har du kanske ett körkort för tunga fordon, eller är en fena på projektlederi, eller kanske har du alltid velat vara den där som står ute i skogen och delar ut vatten till törstiga löpare? Alla insatser, korta som långa, små som stora behövs och HELA klubben ska med!

Av klubbens medlemmar har 278 st redan skrivit upp sig och faktum är att vi behöver bli dubbelt så många. Målet är att fram till årsskiftet få 125 nya funktionärer och sedan ytterligare 125 under januari-februari. Tänk om alla 250 rekryterar en ny funktionär var då är vi ju i hamn med råge! Så gå in på anmälningslistan och se om du kan hitta vilka klubbkompisar som saknas! Eller har du kanske en vän, granne eller jobbarkompis som gärna skulle vilja vara med och uppleva arrangemanget och samtidigt göra en insats?! Skriv upp hen på anmälningsidan (du behöver vara utloggad i det fallet) så kontaktar någon av oss i rekryteringsgruppen personen.

Vi utlyser också här en intern klubbtävling… den som lyckas rekrytera flest från och med nu fram till den 20 dec kommer få en särskilt fin julklapp från Linné-tomten. Hjälp till att anmäla den du rekryterat och ange i kommentars-rutan (i anmälningsformuläret) att just du har rekryterat den personen.

Planen framöver:

27-28 nov jackutdelning för funktionsansvariga (på O-Ringen Indoor i Uppsala )
1 januari – då har vi arrangörsklubbar fått ihop minst 1000 funktionärer (överraskning till den 1000:e funktionären!)
Jan – feb digitala möten med funktionärer för att stämma av läget
Mars – schemaläggningsworkshops för ansvariga schemaläggare
25 maj Funktionärskickoff Studenternas med klädutdelning till alla funktionärer

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5487

Artikeln har visats 1758 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut