OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
21 mars 2022 (Av Helena Grennberg)
Schemaläggning pågår - fyll luckorna!
Ingen har väl missat att O-Ringen, världens största orienteringsäventyr, hålls i Uppsala i sommar? Vecka 30, 24 till 30 juli bjuder vi och övriga arrangörsföreningar äntligen på storartad orienteringsfest med massor av glädje och gemenskap.
Förberedelsearbetet har ju pågått i många år, bland det som återstår är att lägga schema så att allt från uppmärkning av campingrutor och utsättning av SI-enheter till servering av skogsvätska och försäljning av kioskernas utbud ska fungera. I och med storleken på arrangemanget måste planeringen både starta och vara klar långt tidigare än för våra "vanliga" arrangemang.
I början av april behöver vi ha minst 1200 individer listade från alla funktionärsföreningar varav ca 450-500 från OK Linné.

Vi är inte riktigt där ännu.
 

Därför kontaktar vi nu alla medlemmar

som inte redan anmält sig, så att vi inte missar någon som kan bidra på något sätt. Det finns både volontäruppgifter som kräver en lite större insats innan eller under vecka 30 och kortare t.ex. att under några timmar vakta kontroller på ungdomsstafetten eller elitsprinten i city.

Om du redan är anmäld men har familjemedlemmar (från ca 11 år och uppåt) som inte är det: Anmäl dem! Fråga även kollegor, kompisar, grannar, och gör det nu!
 

Blir vi fler, och alla scheman är tillräckligt fyllda

ökar möjligheten för funktionärer/volontärer att även uppleva arrangemanget som deltagare; öppna banor är tillåtna för ungdomar samt juniorer och vuxna funktionärer/volontärer

Helena
ordforande@oklinne.nu

PS: Om du redan vet att du är bortrest och därför inte kan vara funktionär vecka 29-30, kanske kan du underlätta för tillresande deltagare genom att hyra ut din bostad? https://oringen.se/tillfallen/uppsala-2022/boende/hyr-ut-ditt-boende.html

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5518

Artikeln har visats 1009 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut