OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
14 november 2022 (Av Helena Grennberg)
Medlemsmöte om Hittaut – dina ideér behövs!
Öppet möte tisdag 22 november kl 20:15 (prick), direkt efter tisdagsbanan. Alla som deltar vid mötet får gratis soppa!
Hittaut är en av klubbens viktigaste inkomstkällor och mycket uppskattat i Uppsala. Vid höstmötet diskuterades hur vi gemensamt kommer vidare med arbetet så att klubben även i framtiden kan genomföra denna fina friskvårdsaktivitet. Vi behöver hjälpas åt både med visioner och konkret hur vi ska genomföra Hittaut 2023 och framåt. För att det ska vara hållbart över tid behöver fler dela på uppgifterna. Styrelsen fick uppdrag att kalla till möte nu i november för att fortsätta diskussionen

Tisdag 22 november kl 20:15 är det dags!

Spring en tisdagsbana (finns både i skog och stad) eller kom direkt till mötet. Vi bjuder på soppa i utbyte mot dina tankar och idéer! Mötet inleds med en översikt av hur Hittaut, sponsorer/samarbetspartners och tävlingsarrangemang bidrar till klubbens ekonomi. Vår vision är att det ska bli lika självklart att göra funktionärsinstatser för Hittaut som att göra det för tävlingsarrangemang. Hur når vi dit?
Även ej OK Linné-anslutna "Hittautare" som vill bidra med ideér och insatser för att Hittaut ska kunna drivas och utvecklas i framtiden är välkomna till mötet.
För att beräkna hur mycket soppa och tillbehör som kan behövas uppskattar vi om du gör en soppanmälan (den för tisdag 22 november öppnar tidigast onsdag 16 november). Du kan även komma utan att ha anmält till soppan.

Välkomna!
Styrelsen

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5618

Artikeln har visats 801 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut