OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
23 augusti (Av Helena Grennberg)
KG-röj
Spara eller slänga? Sortering av innehållet i blandförrådet
Spara eller slänga? Sortering av innehållet i blandförrådet (Foto: Helena Grennberg)

Ett starkt gäng antog på onsdagkvällen utmaningen att röja några av utrymmena i KG inför besiktning och kommande renovering
Det ansamlas mycket på 30 år.
Vinden. Diverse materiel från sedan länge genomförda arrangemang som vi idag gör på annat sätt. Diverse "kan vara bra att ha om vi akut behöver X". Och tomma kartonger, brutna brädor, trasigt sanitetsporslin och annat i kategorin "inte återanvändningsbart inom klubbens verksamhet". Sådant har fått en luftfärd på väg mot återvinning eller deponi.
Blandförrådet. Här hittade vi mycket USEK och SOL som används, en hel del arrangemangsrelevant såsom redskap, muggar och engångsbestick men också torra livsmedel och pulver för sportdryck som tyvärr för länge sedan passerat bäst före. Massor med osorterade kassar som efter dagens röj är genomgångna och sorterade. Utrymmet gränsar till den modul som konstaterades ha mögelskador vid ombyggnad 2017/2018. Vi blir inte förvånade om det finns angrepp även på blandförrådets modul.
Kläd+tävlingsteknikförrådet. Även här hittade vi en hel del som vi inte längre behöver, trots att utrymmet röjts flera gånger senaste åren.
Kontoret fick en lättare genomgång, liksom hallen utanför omklädningsrummen. Uteförråden hann vi inte med denna gång och ska heller inte statusbesiktigas nu, men även dessa behöver en strikt genomgång för att få bort sådant vi inte använder och ge utrymme för sådan arrangemangsutrustning som kan bo "utomhus". Men det får bli vid ett senare tillfälle. Nu återstår att få allt som klassats som "släng" (och burits till gatusidan av KG) till återvinningsanläggning, asap.
Tack till er som kom och röjde idag!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5715

Artikeln har visats 533 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut