OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
29 september (Av Erik Barr Zeilon)
25-mannaträning i Stadsskogen
Kartdiskussion mellan generationerna
Kartdiskussion mellan generationerna (Foto: Erik Barr Zeilon)

Förberedelserna inför 25-manna om knappa två veckor där "Världens bästa klubb" ska koras är i fullgång. Här i form av helklubbsträning där löpare i form av så väl ungdomar som veteraner och löpare av absoluta elitklass samlades för att tillsammans öva intensiv orientering i stigrik miljö.
På årets 25-mannaträning samlades ett hundratal löpare i alla åldrar för att förbereda sig inför ett av klubbens stora mål. Att stadsskogen kan vara tekniskt är svårt att tänka sig men med hjälp av bra banor lagda av klubbens träningssektion sågs det till att alla fick en bra utmaning och uppladdning inför årets stora helklubbsstafett.

Stigrik terräng och mycket folk i skogen utgjorde en perfekt träningsmiljö inför 25-manna och var väldigt lyckat. På 25-manna springer alla en nyckelsträcka i laget oavsett ålder och nivå och så väl elitlöpare som ungdomar fick idag samsas i skogen och diskutera vägval efter träningen, något som verkar vara en nyckel för att alla ska kunna prestera på topp.

En lyckad förberedande träning där såväl gemenskap som tips delades.
Nu återstår det bara att göra en bra stafett och njuta av klubbgemenskapen i Stockholmsterrängen nästa helg och vi går självfallet för att slåss om absoluta topplaceringar bland världens bästa klubbar.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5729

Artikeln har visats 644 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut