OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
17 augusti 2005 (Av Anders Edling)
Augustitankar
Välkommen åter från era olika sommarvisten, Japan, Småland eller var de nu varit.
Stort att vi haft tre deltagare i VM i Japan, även om det känns oturligt med skador och sjukdom för Mats del. Det känns som att större framgångar finns inom räckhåll för alla tre. Men även fler av klubbens medlemmar har potential.

På grund av skador och andra åligganden fick årets Oringeninsats för min del, begränsa sig till en etapp samt supporterstöd. Dock hann jag imponeras av Albins farmfart, men även av Jans starka insats. Även om vi tillhör de klubbar med flest antal deltagare, kan jag tycka att till nästa år i Hälsingland vi skulle kunna få till ett riktigt rekorddeltagande, när det då är relativt nära.

Jag hoppas alla nu är laddade inför en spännande och intensiv höst med KM, DM, SM, 25-manna m.m. Men jag tänker även på klubbarbetet och kanske då framför allt på finslipningen av organisationen, som vi började diskutera i våras. Allt detta för att kunna erbjuda både elit och motionär bästa förutsättningar.

Det finns redan en grupp igång som förbereder elitorganisationen. Tanken är att vi ska diskutera deras förslag på medlemsmöte 19/9, för att sedan kunna välja lämpliga personer på möte 4/10. Arbetet för nästa säsong startar sedan på en inplanerad klubbdag 23/10. Mycket möten kan tyckas, men jag tror bra förberedelser underlättar för kommande arbete.

Apropå klubbarbete vill jag passa på att tacka alla, men framför allt Kurt, Ola, Henrik samt Olof för en synnerligen väl genomförd Linnéklassiker. Att vi sedan fick över 1000 deltagare känns ju följdriktigt, och också mycket trevligt.

Nu inför SM i södra Dalarna hoppas jag vi kan ge våra bästa fullgott supporterstöd, så pass på när ytterligare information om supporterresa dyker upp.

I övrigt önskar jag alla Lycka till inför höstens utmaningar, samt också då välkommen till vår första höstmedlemsträff nu på måndag 22/8.


Anders Edling

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1370

Artikeln har visats 4007 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut