OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
17 december 2005 (Av Anders Edling)
Ordförandens julkrönika
Det är ju numera kutym att det i alla organisationer delas ut gåvor till jul.
För oss i OK Linné är det dock inte möjligt, då vi inte skulle ha råd med så många gåvor, som jag skulle vilja dela ut till klubbens medlemmar. Är det något som präglat klubben under året så är det generositet. Det har aldrig varit svårt att be om hjälp, och jag tycker att verksamheten genomsyrats av en god anda och positiv inställning. En fin julros är väl den tillfredsställelse som vi kan känna över hur vi haft det i klubben under året. Tillfredsställelse kräver dock ödmjukhet, och det är gott att veta att också det finns närvarande.

Ett annat gångbart ord i vår klubb är kreativitet, nu senast visat vid vinterträningspremiären och årsfesten. Att vi dessutom kunde locka TV4 att komma och göra ett riktigt bra reportage, blev en extra bonus. 120 deltagare i riktigt decemberrusk, säger en hel del om högt ställda förväntningar, förväntningar som fullt ut infriades. Jag tycker att det också säger en hel del om känslan för klubben, den känsla som vi pratade om på klubbdagen i oktober. Dessutom är jag säker på att just sådana här tillställningar verkligen förstärker just den känslan.

Bakom allt glitter, bomber, kartor, microorientering m.m. ligger ett jättejobb, så jag vill här framföra ett extra tack till Fålan Boys, banläggare, premiärminister m.fl. för ett fantastiskt bra jobb.
Fålan Boys uppvisning på årsfesten var också imponerande. Grattis förresten Christer till Fålanskärmen. Årets årsfest var faktiskt debut för hustrun och mig i sådana sammanhang, och även om vi kände oss något åldersstigna, var det omöjligt att inte ryckas med i feststämningen. Dock skulle jag ju gärna inte behöva sticka ut så tydligt åldersmässigt. Det här visar på en av utmaningarna med att vi är så många. Vi får tillsammans hitta sätt så att alla kommer med.

Apropå det här med julgåvor, vill jag också påminna ånyo om OK Linnés gynnare. Det går inte att komma ifrån att allt det vi gör också kostar, och klubbens ekonomi är ansträngd. En Gynnarbarometer kommer inom den närmsta tiden att anslås i klubbgården. Så var med även du så att barometern slår mot högtryck, genom att sätta in en summa på klubbens plusgirokonto.

Så till slut: En fin julros till er alla, en riktigt GOD JUL och också ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Önskar Anders

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1483

Artikeln har visats 3518 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut