OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
17 augusti 2006 (Av Anders Edling)
Välkommen åter!
Jag vill så här vid säsongstarten hälsa all välkomna åter till en spännande höst.
Jag hoppas alla haft möjlighet att njuta av denna fantastiska sommar. Själv tror jag att jag enbart nödgats äta frukost inomhus två morgnar under hela sommaren.

Dessutom njöt jag extra mycket under en härlig Oringenvecka i Hälsingland. Den har nog också fått mig att inse att inte bara jag blivit äldre och skröpligare. Hur ska man annars kunna förklara min bästa placering någonsin? OK Linné nämndes ofta under denna vecka,bl.a genom åtskilliga etappvinster. Dessutom tre klassegrare: Mandus, som nu tar upp kampen med brorsan Albin om att vara mest framgångsrik i familjen, Mats, som på ett suveränt sett vann H21E på verkligen utslagsgivande banor, samt vår numer riksbekante radiopratare Christer, som först två dagar i rad missade första etappsegern med två sekunder, men till slut, dels fick sin första etappseger någonsin och också lätt vann klassen H55K. Stort Grattis!

Tyvärr så fick vårt landslag klar sig utan Linnélöpare vid VM i Danmark, men det ges nya möjligheter.
Svealandsmästerskapen utanför Lusasken blev en hejdundrande framgång för vår klubb. Starkt av Sofie att vinna efter en hård B-landslagsvecka i Slovenien, och extra kul för Thomas att vinna efter alla kroppsliga bekymmer under senaste året.

Vi har skapat en fin tradition med Linnéklassikern, och ånyo fick vi över 1000 deltagare. Jag hörde enbart positiva omdömen för ett fint arrangemang, och som förra året speciellt beröm för bra terräng med utslagsgivande banor. Just det tror jag är en stor del i det höga deltagarantalet och som vi bör ha i åtanke till kommande arrangemang. Ett stort tack till huvudansvariga Mats, Stina, Anders och Kalle, samt alla andra som bidragit.

Jag noterade också att OK Linné var den klubb som hade flest deltagare på tävlingen, trots att enbart ungdomar fick delta, och detta innan ungdomsverksamheten hunnit komma igång ordentligt för terminen. Detta om något är verkligen ett gott betyg till alla våra ungdomsledare.

Nu ligger då en orienteringsintensiv period framför oss, med bl.a. DM och SM, och jag vill avsluta dessa rader med att önska oss alla LYCKA TILL!

Anders

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1722

Artikeln har visats 3598 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut