OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
18 augusti (Av Tuve Möller)
Dubbel Linnéseger i världscupstafetten!
Segrarlagen på världscupstafetten, med Linnélöparna Johanna och Albin till vänster i bild.
Segrarlagen på världscupstafetten, med Linnélöparna Johanna och Albin till vänster i bild. (Foto: SOFT/SVT)

Två Linnélöpare med världscupseger, det blev ett faktum när världscupstafetten avgjordes i Idre fjäll i söndags. Efter fin förstasträcka för Albin och närmast perfekt andrasträcka av Johanna kunde deras lagkamrater Sara Hagström och Gustav Bergman föra i mål lagen till seger efter minst sagt rafflande sistasträckor! Snyggt sprunget och stort grattis!
Dessutom kunde var några av Linnés yngre förmågor med långt fram, Lukas Lilands Norge lag 2 kom 6 och Rasmus Møller Jess Danmark kom 11.

Hela TV-sändningen plus torsdagens och lördagens tävling finns på SVT Play. Där kan man även se när Gustav Bergman ber undertecknad kameraman att gömma sig för att jagande konkurrenter inte ska få någon hint om vart kontrollen är i slutet av stafetten.

Föregående dagars tävling var inte fullt så framgångsrika, samtliga för resultat för helgen återfinns HÄR, på IOF Eventor. Dock hade t ex Lukas och Albin tätkänning på medeldistansen men en sen lurig sluttningskontroll grusade chanserna till en framstående placxering den dagen, något som kan se i det här filmklippet.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=5437

Artikeln har visats 227 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut