17 april 2005 (Av Martin Fredholm)
2-1-2 blev facit för Linné i årets Pre-O premiär
Eva och Lennart var framgångsrika i Pre-O premiären.
Samtidigt som fotorienterarna begick elitseriepremiär i Hässleholm så hade precisionsorienteringen en försenad säsongspremiär bara ett stenkast bort, nämligen i Kristianstad med OK Pan som arrangör.

På fredagskvällen var det natt-Pre-O på gamla regementsområdet. Banan kan närmast jämföras med en parkorientering. Banan var medelsvår och utslagsgivande och bäst av Linnéarna lyckades Eva. Hon liksom segraren Erik Lundquist från Vansbro hade båda full pott, dvs alla kontroller rätt men Erik vann på bättre tid.

Lennart var sexa och Owe nia.

På lördagen var tävlingen förlagd till strandskogen söder om Åhus. Ett småskuret område förträffligt för Pre-O med massor med kurvläsning. Detta klarade Lennart bäst, full pott och seger med två sekunder före Stig Gerdtman från Vingåker.

På söndagen var den tredje tävlingen på lika många dagar i samma område som på lördagen. Åter var Lennart med i toppen men Stig Gerdtman tog revansch och vann före Lennart. Med helgens resultat har Lennart blandat sig i kampen om en plats till VM i Japan i augusti.

På lördag och söndag blev placeringarna för Eva och Owe blygsammare 11:a och 10:a respektive 2x14:de.