OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
20 december 2009 (Av Anders Edling)
Julhälsning från Finnsta
Väl återkommen från att lovligen ha huggit mig en gran, ser jag ut över ett vintrigt landskap
Jag tror det är första gången som jag skriver en julhälsning, och det mesta påminner om jul. 3dm snö, så pass att jag inte hittade den gran jag och hustrun sett ut, men den jag hittade blev nog ännu stiligare.
Jul manar till eftertanke, och mina tankar kring det gångna året landar i att det bara blir bättre och bättre. Det gäller inte enbart resultat, utan även ungdomsverksamhet, arrangemang, ja jag vill nog påstå att det det mesta utvecklas i rätt riktning. De tydliga framgångarna resultatmässigt bygger på ett enormt arbete från oss alla.
Det som sticker ut i år är självklart 10-milabronset, damernas 5:e-plats på Venlakavlen, samt Albins alla VM,NM samt SM-medaljer. Vi kan med fog säga att 2009 blev vårt bästa år hittils, men att mycket talar för att 2010 blir än bättre.
Engagemanget från var och en, löpare som ledare, är djupt imponerande. Det är VI som byggt upp och utvecklar klubben till en självklar frontklubb i orienteringsSverige.
För egen del missar jag sällan en tisdagskväll, just för att få känna av aktiviteten.
Just lagom till jul, har vi fått en riktig julklapp i form av Hittaut. Ett imponerande arbete av Henrik Boström ligger bakom att vi kan dra igång detta till våren. Hittaut kan ge oss mer än vi anar på flera plan, men kommer också att kräva en massa jobb. Organisation är dock redan klar.Stort Tack Henrik för allt slit kring detta.
Under hösten har vi också fått klart med att vi arrangerar SM 2014. Vi har en plan kring detta, men återigen krävs en massa jobb för att få till det till gängse Linnéklass.
Det känns inspirerande att få leda klubben genom detta, och just veta att vi tillsammans fixar detta, samtidigt som jag har en stark tro på att 2010 blir ytterligare ett framgångsår för OK Linné

Så tack ska ni ha alla för ett strålande 2009, samtidigt som jag önskar alla
En riktigt GOD JUL
och GOTT NYTT ÅR !

Anders

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=2782

Artikeln har visats 1994 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2018 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut