OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
27 mars 2012 (Av Owe Fredholm)
Martin vann Brittiska mästerskapen i PreO
PreO-landslaget i Wales på orten med det längsta namnet
PreO-landslaget i Wales på orten med det längsta namnet (Foto: Owe Fredholm)

Landslagsaktuella precisionsorienterare hade sitt första landslagsläger förra helgen, med träning och tävling i samband med Brittiska mästerskapen i Nordvästra Wales.
Träningarna och tävlingarna hölls ute på ön Anglesey i direkt kontakt med havet med sanddyner och havsstrandskog. Således mycket bra PreO terräng – inte helt olikt den terräng som det lär bli vid VM i Dundee i juni.

Under lördagen var det tre olika träningspass som bl.a. avslutades med en kort nattbana i regnblandat snö och blåst. Tidigare på eftermiddagen hade också den s.k. modellbanan inför mästerskapet avgjorts. Då hade Martin en riktig djupdykning, hela fem fel och en tjugosjunde plats. Men, som det heter, ett dåligt genrep osv…..

Vid söndagens tävling som inte bara innehöll brittiska deltagare utan den svenska truppen, hela norska landslagstruppen, deltagare från Finland, Italien, Tyskland Nya Zeeland och Japan då stod Martin som segrare med alla 23 kontroller rätt. Två blev en annan Upplänning Ola Jansson Björklinge SOK och femma Jens Andersson OK Roslagen. Således tre Upplänningarna bland de fem bästa.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=3285

Artikeln har visats 2842 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut