OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
6 november 2016 (Av Lena Grandin)
Breddträningar vintern 2016-2017
Nu är det hög tid att ladda pannlamporna och ge sig ut på vinterträning!
Tisdagsbana
Varje vecka finns en ”Tisdagsbana” – orientering i grupp längs en korrodior ritad på en karta över Nåsten. Gemensam uppvärmning och start för alla, kl. 18:00 från klubbgården. Sedan finns det olika banlängder från ca 6 km och uppåt. Hitta ett gäng som håller ditt tempo, att springa tillsammans med. Om du är erfaren löpare men mindre van vid orientering går det utmärkt att ta rygg på någon av grupperna med erfarna orienterare. Kartorna för veckans bana finns i korridoren mellan omklädningsrummen.
Lättare tisdagsbana
Om du är ny som orienterare, eller känner att du vill springa lite kortare, kan du följa med på ungdomarnas varianter av tisdagsbanorna. Vissa veckor har ungdomarna andra alternativ som man kan vara med på. Kanske är du nyfiken på att se vad ”Sprint-natt”, ”Stads-OL med Rally” eller ”Tempo/Intervall” är för något.
Intervaller - löpning
Vill du träna mer löpning på slätt underlag finns intervallträning på torsdagar. För dessa träningar behövs vanligtvis inte pannlampa.
Tid och plats
Alla träningar börjar vid Klubbgården kl. 18:00 om det inte står annat. I månadsprogrammet meddelas också mer detaljer om varje träning och vilken breddledare som finns på plats.
Vinterträningspremiären
Kom också ihåg att boka in 6:e december för Vinterträningspremiären – en träningskväll utöver det vanliga – där alla kan vara med och välja bana efter förmåga.

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=4538

Artikeln har visats 664 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut